Cirka sådan lød det i går, da jeg meget hurtigt gik fra lodret til vandret.

Jeg var på vej for at hente Pelle og Oscar i SFO’en, og da jeg lige har låst døren og tager et skridt over på skraldespanden, vrider jeg om ned ad trinnet foran hoveddøren og vælter. Hold da op, hvor gjorde det ondt i foden – helt op i knæet. Og jeg råbte av meget højt, men i forstaden kan ingen høre dig skrige. Så lå jeg der. Jeg kunne godt mærke, at det var en skidt stilling for foden, så jeg fik mig rullet rundt på siden, og det gjorde simpelthen så ondt, at jeg sikkert lød som et såret dyr. Ingen panik, jeg havde mobilen på mig og Pelles hjælpetræner Søren på vej, så jeg ringede til Oscars mor, om det var i orden, at Søren hentede drengene i stedet for mig, og så ringede jeg til Søren for at tjekke, at han var på vej, og så lå jeg lige et par minutter mere, indtil det gjorde lidt mindre ondt, så jeg kunne rejse mig op og komme ind i huset og finde noget is. Og så flygtede jeg op i soveværelset med iPad og en cola. Snakkede med skadestuevisitationen, som ikke mente, at den var brækket, fordi jeg kan støtte på den. Men masser af sympati, for en kraftig forstuvning kan sagtens gøre meget ondt. Jeg humpede på toilet, og da jeg kom tilbage, lagde jeg mig bare til at græde, det gjorde så ondt. Siden har jeg overhovedet ikke støttet på foden. Jeg har en taburet, som jeg bruger som gangstativ, og så ruller jeg på toilet på en kontorstol.

Men jeg kan ikke tage noget særligt smertestillende for det, for jeg tager allerede panodil og gigtmedicin for nakken og hovedet , og den slags medicin er eneste handling til forstuvninger. Og så is på – jeg har frostelementer (fordi det er spild af mad at bruge ærter) på med jævne mellemrum.

Så nu sidder jeg så her i sofaen med ondt i bagen og foden hævet. Og er ærligt talt lidt arrig. 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha