Pelle har været on/off syg med feber og mavepine i fire uger. Der har været tre omgang med feber af et par dages varighed, og mavepinen har været stort set konstant. Der er nok også lidt “rille” i det – det er jo rart og bekvemt at tusse rundt herhjemme med mor eller far og slippe for de store krav. I hvert fald er han blevet meget kravsafvisende og decideret rigid på nogle områder – manner, den knægt mangler noget modspil. Nu satser vi på, at han kan komme i børnehaven igen på mandag.

Sidste onsdag startede der en støttepædagog til Simon i børnehaven. Hun skal være der i seks uger, og så flytter Simon hen i Pelles børnehave. Så godt nok er det en midlertidig foranstaltning, men hold da op, hvor har det bare været godt for ham. Umiddelbart tænkte jeg, at alle børn ville blive glad for øget voksenkontakt, men der siger de i børnehaven, at de fleste børn helst ville være fri for det, så ingen tvivl om, at det gavner ham lille Mons – og at han ved, at det er godt for ham. Nu sidder han f.eks. og spiser sammen med fire andre børn og en voksen i et andet rum, hvor han før sad med to voksne og alle de andre børn, og det betyder, at han nu har ro nok til faktisk at kunne få spist noget. Han har siddet og klippe og limet ting til sit fastelavnsris i løbet af ugen, fordi der er en voksen, der kan hjælpe ham med at koncentrere sig og hjælpe med finmotorikken. Og han var så stolt. Årh, hvor er det godt, at han endelig får nogle succesoplevelser. Og vi får en helt anderledes Simon hjem – før var han træt og frustreret hver eneste dag, nu kommer han de fleste dage glad hjem. Ah … vi nyder vores åndehul.

Om et par uger går det løs igen, når han skal skifte børnehave, og vi skal snakke med kommunen igen (det koster nogle gange mange kræfter), men lige nu nyder vi orkanens øje. grin

  One Response to “Ah, lørdag eftermiddag …”

  1. I har da virkelig også fortjent et åndehul. Så I må da endelig nyde det og lade op grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha