Ja, i år vovede vi os simpelthen over en bro med campingvognen! Det vildeste har ellers været under Limfjordstunnelen sidste år.

Sidste år var vi en uge på et fin og fredelig campingplads uden for Viborg (Hjarbæk Fjord), men i regnvejr og blæsevejr var det ikke særlig super. Der var INGENTING at give sig til i det vejr og med vores unger, og der var langt til alting – vi var på McD om søndagen i strid modvind for at opleve noget, og det siger lige som det hele. Så det sikrede vi os mod denne gang, da vi bookede ferien.

Vi skulle starte med fem dage på Hasmark Strand Camping i Otterup på Fyn. Det er en campingplads i den dyrere ende, men de har en del faciliteter, bl.a. indendørs badeland, et sted at spise, gode legepladser og den slags. Det betød, at vi teknisk set ikke behøvede at forlade pladsen på noget tidspunkt – vi kunne bare bade og fede den. Derefter skulle vi videre til Odense City Camping i Odense, som er en plads uden helt så mange faciliteter, til gengæld ligger den centralt og et genialt udgangspunkt for udflugter og lidt byfornemmelse.

Vi startede ud med en fredags-feriedag til pakke – vi er endnu ikke verdens mest rutinerede campingvognspakkere, og vi skulel være væk i 12 dage. Jeg havde tvunget Jesper til at tage fri, så jeg ikke endte med at lave alt for meget om fredagen, når jeg skulle sidde bag rattet til Fyn dagen efter. Det gik fint nok med at få pakket, og vi kom også af sted lørdag kl. 15.00, kun et par timer forsinket. Vi ville lige tjekket dæktryk på campingvognen på den lokale tank, ikke, fordi det føltes forkert, men bare for at være sikre, fordi man BØR, men der var ikke rigtig plads til vogntoget, så af sted og ud på motorvejen, alt gik godt, og så ville vi lige ind på Ejer Bavnehøj for at tjekke dæktryk i stedet. Der var ALDELES proppet, det var jo lørdag, så det opgav vi – vi parkerede lidt væk, drengene fik tisset, og da jeg hentede en kop kaffe til Jesper, havde de jumbo-kanelsnegle til 10,-, så jeg købte to, som vi med stor ferieværdighed delte i fire og spiste ved en skraldespand i let ferieregnvejr. Det skulle senere vise sig at være rigtigt godt at have fået et godt skud sukker og fedt der ved firetiden.

  One Response to “Årets sommerferie: Camping på Fyn, del 1”

  1. […] vores fleksibilitet der. Der var mange ting, der gik galt på den ferie, som man kan læse om her: del 1. del 2 og del 3. Men vi synes nu alligevel, at det var en god ferie, og drengene taler også stadig […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha