Vi skulle lige ud og lufte GPS’en i dag, og vi afleverede derfor ungerne hos mine forældre ved to-tiden. Lige, da vi er på vej ud af havelågen, lyder der pludseligt et meget højt vræl fra Simon. Og han bliver ved. Og han hiver sig i øret og vræler videre. Da jeg kigger ham i øret, kan jeg se en brod. Han er simpelthen blevet stukket inde i øret af en hveps! For dælen, det må have gjort ondt! Nå, men ind i stuen, hvor min mor holdt en lommelygte, Jesper holdt Simon (i en skruestik), mens jeg skulle have et pincet helt ind i øret på ham og have den der brod pillet ud. Jeg måtte pille ørevoks ud for at kunne komme til brodden. Alt gik godt, og han fik det hurtigt bedre, men … sikke noget.

  4 Responses to “Av for den da!”

  1. Stakkels knægt! Gad vide hvordan den er endt der?

    Hvis der er brod, er det vel i øvrigt fra en bi? Hvepse kan jo stikke mere end en gang…

  2. Njah, der sad snask på brodden, så jeg vil tro, at den har kravlet på ham, og så har han prøvet at baske den væk, og så har den stukket ham, og så har han basket så meget, at hvepsen (som jo så har siddet ud af øret på ham) er blevet basket af sin brod. Jeg har aldrig set bier i mine forældres have.

  3. AV AV!!!!

    Et gammelt biavler råd, når man er blevet stukket af bi/hveps, er at gnide med rabarber (knuse det øverste grønne af stilken og så gnide på)

  4. Faktisk havde vi både giftsuger og efter-insektsstik-creme, men der kan jo ikke komme noget som helst ind i øregangen på en toårig. grin  (Ud over et bæst af et insekt, tydeligvis…)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha