Ak og ve! Nu har vi i to sæsoner gået til svømning med Pelle onsdag 14-15, og han ELSKER det. Alt er lagt tilrette efter det, dagplejen lukker netop den dag kl. 14, så timerne passer, og Jesper tager tidligt fra arbejde den dag. Nu har de lukket holdet, fordi der ikke var nok tilmeldinger – og alternativet er holdene kl. 8 lørdag eller søndag morgen, og det vil vi ikke, det er simpelthen for tidligt.

  2 Responses to “Babysvømningsholdet lukket”

  1. Ja øv, tarveligt! Kan godt følge dig i at I ikke gider stå så tidligt op i weekenden. Weekenden skal være fredet, det er der man skal slappe af og hygge sig:-) Krydser fingre for at I bliver ved med at svømme og at familieholdet er ok:-) Ellers kan I måske alternativt selv svømme og lave vandsjov sammen med Pelle på et andet stille tidspunkt, der kunne jo evt. også dukke andre med små børn op?

  2. Familieholdet var rigtigt godt, mente far og søn, så det tager vi! De vilde drenge har deres forældre med, så det er slet ikke så slemt, og det er jo egentlig fint nok med en masse andre børn at se på.

    Det er meget billigere at svømme, når det er i svømmeklubbens regi – det koster 460,- for et halvt år, og det kan man kun svømme otte gange for, hvis man betaler hver gang. Desuden er det noget nemmere at komme afsted, når man har betalt. Derfor er det så god en løsning for os med en indmeldelse. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha