nov 242011
 

image

image

Simon mangler bukser, og da han stadig har svært ved at nå toilettet i tiden, skal det være bukser med elastik i taljen. Jeg vil gerne have, at han har varme bukser her om vinteren, og så han har andet end joggingbukser at gå i, så jeg laver dem i tyk strækdenim. Det kan være svært at finde uden, at det er sådan noget tyndt sjask, men de har noget godt hos Jydsk Stoflager – de har ingen webbutik, men det koster 75,-/m, og jeg fik det sendt. Jeg købte noget af det sidste år, da vi var på stof-amok-indkøbstur ovre vestpå.

Guitarstoffet i lommerne fra Michael Miller “Groovy Guitar Lime” – jeg købte det på Ebay for et par år siden, det kan stadig købes f.eks. hos Malika og Rosa.

Mønsteret er fra “Børnetøj 4-7 år” af Meedom og Meedom, str. 7 år form 1. Jeg har lavet påsyet linning med elastik i taljen. Jeg synes, at de ser ret store ud til ham, men str. 6 år er begyndt at stumpe, så det er nok ikke helt galt.

Eftersom der er stræk i stoffet, er det svært at sy pyntestikninger, uden at stoffet strækker sig. Derfor stryger jeg vliesbånd på der, hvor lommerne skal stikkes, og der er rivevlies på bagsiden af lommerne, når jeg syr pynten.

Maskiner bruger: Overlockeren (til at sy så mange sømme som muligt), Brotheren (til at sy de andre sømme) og den gamle Pfaff 332 til pyntestikningerne (alle de orange) – den æder sig gennem alt.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha