Ørj, hvor vi glædede os til påskeferien, for så skulle vi ud og rulle! I efteråret nåede vi lige et par overnatninger, hvor bladene var begyndt at drysse af træerne, men nu skulle vi af sted på fire overnatninger og prøve vores nye lille fortelt og det hele. Vi hentede vognen hjem fra vinterhi hos bondemanden i Vitved, og så skulle den gøres klar. Der er altså nogle svaler i den maskinhal om vinteren, der skulle have en prop bagi, er der!

image

Så tog vi til Skiveren Camping oppe ved Hirtshals. Vi havde et gavekort, ellers var vi altså heller ikke kørt så langt for fire dage. Det tog tre timer plus pauser. Men der var dejligt deroppe! Tæt ved stranden, fine faciliteter (inkl. internet), vi boede lige ved siden af legepladsen, og der var minigolf og go-carts til udlejning. Vi havde ikke flere konflikter, katastrofer og udfordringer, end vi ville have haft hjemme i sådan en ferie, vi havde det bare sjovere ind i mellem. grin  Vi fik også høstet en del erfaringer omkring campinglivet og de ting, man skal huske at have med, så nu er vi lidt mere klar til næste gang – woot-woot!

image

image

image

image

image

image

image

  2 Responses to “Camping i påsken”

  1. Det lyder skønt, godt at I får erfaring og bliver mere klar til udfordirngerne ved campignlivet. Jeg kommer personligt aldirg til at ville tackle dem.  Rigtig dejlige billede også!

  2. Haha, du kommer aldrig til at VILLE tackle dem – du har altså opgivet på forhånd. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha