… af en hofte, om ikke andet. Der er flere, der har spurgt, hvad jeg egentlig har fået lavet. Nu har jeg fået fingre i røntgenbillederne, så nu kan jeg på forholdsvis ublodig vis tegne og forklare. Klar? grin

Billede 1: Før operationen
image

Her ser vi min højre hofte, som den så ud før operationen. Den lyserøde pil peger på problemet: At hofteskålen ikke dækker den runde hofteknogle godt nok.

Billede 2: To dage efter operationen
image
Her er der så gået to dage siden operationen. De tre røde pile peger de tre steder, for de mejslede hofteskålen fri, hvorefter de har drejet den og skruet den på igen. De to lange hvide streger er skruer, og de små streger er klipsene i operationsarret. Den lyserøde pil peger nu på problemet, der er blevet rettet – hofteskålen dækker nu den runde knogle bedre. Den gule pil peger på et solidt stykke knogle, der på mystisk vis allerede er væk på billede 3.

Billede 3: Seks uger efter operationen
image
Den gule pil peger på det sted, hvor der nu ikke længere er en mindre knagerække af overflødig knogle. Den lyserøde pil peger igen på problemets løsning, og den grønne pil peger på, at loftet i hofteskålen nu er helt lige. Man kan også se, at knoglerne er groet fint sammen.

Alt i alt: Ganske vellykket, patienten overlevede. grin

  5 Responses to “Complete makeover”

 1. Det er fint med billeder og fortællinger. Det er til at forstå. Men får nu desværre stadig billeder i hovedet af blod og smerte. Av av.

  Men det sidste billede er helt opløftende. Hvor ser det godt ud. Tillykke med det grin

 2. Halloo – nøgen billeder!!!

  Det er alligevel ret smart lavet – altså det med knoglen wink

  Her i huset humper fruen jo også rundt – foreløbig har hun erkendt at 14 dage ikke var nok til at blive klar til at komme på arbejde.

 3. Louise: Ej, jeg prøvede ellers at undgå at tale om boremaskinen! grin  Og tak.

  Eli: Ja for dælen, jeg kan da godt se, at jeg glemte at få fjernet min mås fra billede 2. Oh well, den er fin og velformet, så det må du finde dig i! Men ja, det er ret smart.

  Træls med fruens knæ – det er godt, at du sørger for at få hende luftet lidt!

 4. Dejlig pædagogisk fremstilling af din lidelseshistorie. grin Også godt at høre, at de har taget krykkerne fra dig. Det kan da kun være positivt… altså bortset fra smerterne. hmmm

 5. Faktisk var det jo tanken, at dette indlæg skulle være helt uden lidelseshistorie, men kun være de kolde facts. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha