Vores vaskemaskine vandrer, fordi den står på et gulv, der skråner mærkeligt. Jeg er så TRÆT af det – den hopper ned fra sin intermistiske opklodsning og larmer og alt muligt. Jeg skal løfte den på plads hver gang og så lige stille lidt på skruerne igen, og det holder jo ikke. Hvilken håndværker skal man ringe efter for at få ordnet sådan noget?

  5 Responses to “Den hoppende vaskemaskine”

  1. Murer eller tømrer afhængigt af om gulvet er af cement eller træ.

    Gaffatape er også et rigtig godt produkt. wink

  2. Njah, nu skal der jo heller ikke laves for meget – vi flytter om fem måneder. Så den skal vel egentlig bare klodses ordentligt op. Men den står mellem et skab og en mur, og der er en bordplade over. Og så er der et afløb lige/foran den, det er derfor, at gulvet er så ujævnt lige der. Så hvis bare bæstet flytter sig et par cm til siden, så ændrer gulvet sig helt og aldeles.

  3. Klæbepuder model Extra Large – placeret under fusserne på den – det burde gøre tricket – men vent lige til du har sat den helt lige på den plads hvor du vil have den..

  4. Hvor når man sådan nogen henne? Er det sådan nogle dobbeltklæbende?

  5. Jeps – det er dobbeltklæbende – visse steder kan de købes som een stor pude, i ca. A5 format – så kan man klippe til efter behov. Prøv nærmeste byggemarked ((H)jem og fix er ikke et byggemarked…)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha