Det slår mig pludseligt, at jeg har helt glemt at fortælle om, hvad der skete 2. juledag. Julefrokost hos mine forældre, det var hen ad dagen, og der der havde indfundet sig en vis grad af ro. Jeg småfryser og har en hættetrøje på. Jeg har fået en sms, som jeg lige vil svare på, så jeg stiller mig op ad en kommode for at være lidt i vejen som muligt, og så kan jeg også lige holde et øje på Simon, der er ved at spise et eller andet. Det er en sms fra en, der har fået en julegave uden forklaring, og han har så forsøgt at regne det ud i to dage og har så endelig givet op, så jeg står og morer mig og prøver at skrive et morsomt svar tilbage. Jeg er derfor lidt opslugt, og det tager også et par minutter (tror jeg). Simon spørger på et tidpsunkt “hvad er det for en lugt”, men det spørger han tit om, så det tænkte jeg ikke nærmere over. Pludseligt begynder der at blive lidt varmt, og så kommer jeg i tanke om, at der jo står to høje stearinlys på kommoden bag mig. Jeg vender mig om mod mine to brødre og siger “hjælp mig lige, jeg brænder” – og de var heldigvis på pletten og fik mig slukket. Morten fik et lille brændemærke af smeltet plastic på fingeren, og jeg kunne se på deres ansigtsudtryk og forstå på den malende beskrivelse (der blev gentaget – så ved man, at folk er chokerede), at hvis det havde været få sekunder senere, havde de rullet mig på græsplænen og givet mig en omgang med branddaskeren.

Jeg havde hætten nede, men de billeder kunne man ikke se noget på, så her er et billede med hætten oppe.

Folk, der har mødt mig i virkeligheden, ved, at jeg har en lang fletning, der hænger ned ad ryggen på mig, cirka til midt på ryggen. Når jeg har hættetrøje på, ligger den som regel nede i hætten eller lige i nærheden. Jeg blev først virkelig chokeret selv, da det gik op for mig, hvor helt utrolig heldig jeg er, at jeg overhovedet stadig har hår på hovedet (og ingen brandsår), for det har helt sikkert været virkelig tæt på, at der gik ild i mit hår. Tak skæbne!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha