I november 2006 lejede vi en hytte til fejring af min runde fødselsdag. Et par måneder efter var depositummet ikke kommet tilbage, og jeg ringede til udlejer. Checken var for længst sendt, men den var ikke blevet hævet, så hun sendte en ny, idet vi blev enige om, at den måtte være gået tabt i posten. Den nye check kom, og alt var godt.

I går kom der så et brev fra udlejeren, hvor hun undrer sig over, at den oprindelige check var blevet hævet 16. januar 2008 – altså et mere end et år efter udstedelsen. Og hun vedlægger et girokort til indbetaling.

Det løste et mindre mysterium! For nogle måneder siden kom der nemlig en mail fra hende, der købte vores hus, hvor hun forklarede, at der var kommet en check med posten til Jesper, og uden at tænke nærmere over det, havde hun hævet den. Det var hun så kommet til at tænke over nogle uger senere, men hun kunne ikke huske, hvad det var – kun at det var “noget depositum på 500,-”. Vi kunne overhovedet ikke regne ud, hvad det kunne være, men vi tog imod pengene, så vi havde dem, hvis de skulle betales tilbage engang. Vi prøvede at kontakte hendes bank, men de ville altså ikke hjælpe, når det ikke var Jesper, der havde indløst checken, selvom det var hans check. Det var jo lidt træls, for vi kunne jo reelt ikke vide, hvad det korrekte beløb var.

Så det er lykkedes posten at komme med et brev, der var over et år gammelt, det er lykkedes husets nye ejer at overse/glemme og siden huske, at checken ikke var til hende, og det er lykkedes banken at overse, at checken ikke var til hende, OG at den var over et år for gammel.

Det er godt nok de særeste sammenfald. Som kollega Linda ville udtrykke det: “Velkommen til zonen, hvor almindelige ting ikke sker særlig tit.”

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha