Jeg deltog for nogle uger siden i en konkurrence – jeg skulle skrive på en kupon, hvorfor det lige netop var mig, der skulle vinde en bagemaskine. Jeg lagde al hjerte og kvide i at formulere det på maks. 25 ord, puttede den i en kuvert med frimærke og sendte den, for det skulle man. Alene denne retroprægede fremgangsmåde burde give et forspring – hvor mange gider at gøre så meget ud af noget som helst i vore dage? Nå, men her forleden fik jeg så et brev – jeg havde sørme vundet en af præmierne! En af 6.-100. præmierne, så ingen bagemaskine til mig. Næh, det var meget bedre:

image

En fold-selv-Finax-brødkurv – jeg er tårekvalt af begejstring. I næste uge kan jeg så binde sløjferne op og vende den, så den er rød indvendigt.

  9 Responses to “Det er skønt at vinde!”

 1. Du er fandeme heldig.
  Bare det var mig.

  wink

 2. Ja, jeg tror heller ikke helt, at jeg endnu har fattet det.

 3. Hvor er det fantastisk! Hele to brødkurve i én… Så var det umagen værd wink
  Bagemaskinen må du have til gode, så du med tiden får noget at fylde i brødkurven…

 4. Det minder mig om et bælte jeg har, der er brunt på den ene side og sort på den anden, og så kan man vende spændet om. Billigt, og der er ikke nogen der kan se det. De kommer nok og spørger dig i næste uge, om du da ikke har fået ny brødkurv?!?! wink

 5. Stine: Ja, eller også må jeg fortsætte på gammeldags facon.

  En far: Smart bælte dér! Hvem er “de” i denne sammenhæng?

  Jeg skal have mødregruppen på besøg i morgen. Jeg glæder mig som et lille barn til at vise dem min nye stilfulde designerkøkkendims!

 6. Netto har billige bagemaskiner i øjeblikket.

 7. Tak for tippet, Claus, men vi har slet ikke plads til flere maskiner i køkkenet, så jeg kan slet ikke tillade mig at købe en. Næh, hvis jeg nu havde vundet den, så var det jo noget helt andet.

  Mødregruppen delte i øvrigt min begejstring over tingesten – og det var endda inden, at jeg afslørende, at den er af plastic, så man behøver ikke engang at vaske den. grin

 8. Vil du bytte med det spil TrivialPursuit Berlingske præmierede mig med for et halvt års tid siden? En ting er at få en mail med overskriften “Du er den skarpeste kniv i skuffen”, men at eje sådan et vidunder af en vendekåbe er noget helt andet.

  Stort tilykke med præmien herfra.

 9. Tak! Men av for dælen, du frister godt nok en svag sjæl! Pyyyyh!

  Men jeg mener faktisk, at vi har et spil TP. Altså af nyere dato – det gode gamle i førsteudgaven var nu bedre. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha