Sidste dag af påskeferien. (Pokkers, nu løb min kaffekop tom.) Jesper har haft ferie i dagene op til helligdagene, så vi har haft 10 dages effektiv fri.

Vi har godt nok ikke været meget uden for døren. I virkeligheden skulle vi jo have været på camping! Det har været planlagt længe. Godt nok faldt påsken tidligt i år, men det var kun et par uger tidligere end sidste år, og sidste år var det jo mindst 15 grader hver dag i påsken. Nå, men det blev det så ikke i denne påske. Vi hentede campingvognen hjem og stillede den op i indkørslen (hurra for moveren!) og sov i den den første nat for lige som at stille de værste abstinenser hos især Pelle. Det var en udfordring rent temperaturmæssigt – vi havde selvfølgelig varme på, men først var det for koldt, og ud på natten blev det for varmt. Så det gjorde vi ikke igen, det var altså for bøvlet. Og nogle dage efter var jeg ude og tappe vandet af igen, fordi der var nattefrost.

Været med Oddergrisen (tog) til banegården, puttet penge i modeltoget og hjem igen (temmelig stressende tur for de voksne, fordi der gik fuldstændig kludder i billetterne). Pelle har klippet gækkebrev til mormor. Jesper har haft Lego-venner på besøg, og jeg har haft blogvenner på besøg. Jespers forældre har været på besøg, vi har alle sammen været til påskefrokost hos mine forældre, og Jesper nåede lige ud og køre Segway med mine brødre også. Jeg har været i syrummet mere end én gang og fået lov at sove længe adskillige morgener.

I morgen starter hverdagen igen – Jesper starter på sit nye arbejde, og vi skal have det til at passe i rutinerne.

Det har været dejligt at have ferie, hvor der har været fred og ro, og hvor vi nærmest ikke på noget tidspunkt har skullet skynde os. Men sandt at sige ser jeg nu også lidt frem til at få hverdag igen – der er ikke meget ro i huset i sådan en ferie.

  2 Responses to “Det var så den påskeferie”

  1. Det handler om at sænke forventningerne. Til et niveau, hvor det kører. Jeg tror det er vigtigt at vi har ambitioner om vores ferier og oplevelser sammen, det er bedre at satse for højt og justere ned, end at satse for lavt og ende med en ferie, hvor alle har været frustrerede. Vi har da prøvet begge dele. Kunsten er at få alle med.

    Go hverdag! GODE tanker og ønsker for Jespers start på nyt arbejde!!

    Kærligst
    Anders

  2. Ja, vi skal i hvert fald her i familien passe på med at slappe for meget af, blive for meget inde og bare hænge ud, for drengene bliver helt fastlåste i at blive i nattøj, ikke skulle NOGEN steder, ikke forholde sig til NOGEN krav OVERHOVEDET. Og det er godt nok op ad bakke. Men det gik fint med balancen denne gang, vi havde færre kriser end i juleferien. 🙂

    Tak for de gode tanker – jeg tænker, at han er godt i gang. Han tog i hvert fald af sted i god tid. 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha