Vores campingvogn står i vinterhi frem til påske hos i maskinhuset hos landmand Carina. Og når jeg ved, at den snart kommer til at stå i indkørslen, begynder jeg at tænke på, hvor rart det kunne være at komme lidt på påskecamping. Hvis vejret er til det.

Vores første påske med campingvognen var i 2011, og som påske betragtet var den forræderisk: Det var nemlig godt vejr. Virkelig godt vejr. Vi tager lige et klip af påskens vejr de sidste 20 år:

Påsken 2011 21.-25. april Solrig, varm og tør. Dagtemperaturer op omkring 20°C i alle landsdele.

Ja, mon ikke. Vi var på Skagen (Ja, vi var på PÅ Skagen, for vi var ikke I Skagen by) helt ude ved havet,og det var lunt og rart de fleste dage. Så sidder det så fast i hukommelsen som “påskecamping”.

Så blev det 2012.

Påsken 2012 5.-9. april Mest skyet med nedbør af og til. Køligt med frost de fleste nætter.

Selvfølgelig faldt påsken lidt tidligere i 2012 end i 2011, men alligevel stor forskel. Vi skulle ingen steder. Drengene var meget skuffede, og vi endte med at sove en enkelt nat i campingvognen ude i indkørslen en nat, hvor der kun lige var en lille smule nattefrost. Vores vogn er IKKE vinteroptimeret, lad mig sige det sådan. Den første halvdel af natten var det koldt, den anden halvdel for varmt.

Og i år falder påsken så lige lidt tidligere endnu, og det er stadig pivekoldt. Men det afholder jo ikke én fra at drømme lidt om godt vejr. Akja.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha