Vi har jo den hersens seje kaffemaskine. En espressomaskine, der laver det hele. Man indstiller kaffestyrke og kaffemængde og kan derfor lave lige den slags kaffe, man vil.

På arbejde har vi sådan en kaffemaskine, der laver kaffe på ekstrakt.

Jeg drikker én kop om dagen. Med mælk og sukker.

Jeg kan ikke få kaffen herhjemme til at smage så godt som på arbejde. Det er dælme ikke godt.

  5 Responses to “En frygtelig erkendelse”

  1. Ikke godt! – det er vel næsten pinligt?

  2. Ulideligt.

  3. Det er nok fordi maskinen derhjemme mangler skobranchekarma …

  4. Hvad for nogle bønner bruger du? Friskristede bønner er meget vigtigt for god espresso – det gør virkelig en stor forskel. Jeg kan anbefale bønnerne fra http://www.kaffemekka.dk/ som ovenikøbet ligger tæt på hvor I bor.

  5. Linda: Jo, ganske givet. Tilsat lidt lagerhørm (uden sikkerhedssko).

    Jan: Tjah, det er jo Jesper, der styrer kaffemaskinens indhold, da han er den, der drikker allermest kaffe – jeg drikker jo kun den ene kop om lørdagen og søndagen, fordi jeg til hverdag er på ekstraktkaffe.

    Jeg tror faktisk, at årsagen er, at jeg er en sjatp*sser, når det kommer til kaffe. Kaffen herhjemme er på en eller anden måde for stærk. I virkeligheden kan jeg også bedst lide almindelig kaffemaskinekaffe, men selvom vi bruger almindelig kaffebønner i espressomaskinen, synes jeg, at den bliver for stærk. Men jeg vil sgu altså finde en løsning. Det kan da ikke passe…!

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha