Nu er det vist tiden for en lille status på afkommet.

Simon er nu 5½ måned og bliver ikke mindre grinebidder og fjalet, som dagene går. Det er altså skægt! Han tager desværre ikke på, som han skal – han har ikke taget på de sidste 1½ måned. Han vil ikke have noget som helst andet end bryst – vi har prøvet alt, tror jeg. Men nu er han på tvangsgrød, for han skal lære at spise, så han kan tage lidt på – det andet er jo en kedelig tendens. Vi har nu i 9 dage skulle give ham grød to gange om dagen, og de sidste par dage er han da holdt op med at græde ulykkeligt, så snart han så skeen – nu får Jesper en enkelt skefuld om dagen i ham. At være lille og sulten giver også nogle rigtigt trælse nætter med mange opvågninger og lange jamreture – det giver så også forældrene nogle trælse nætter. grin

Pelle er snart en stor dreng – den seneste måned er han rykket på mange område, og den seneste uge har vi nærmest ingen konflikter haft. Det har bare været glade Pelle hele dagen – det er godt nok dejligt. (Især i forhold til ugen inden, der var skrig og skrål!) Og hans sprog er rykket en del, hvilket tydeligt gør tingene lidt nemmere for ham.

Jaja, alt i alt er det nu ikke så ringe endda. grin

  One Response to “En lille status på ungerne”

  1. Jonathan var igennem sådan en tur også. Han kunne SLET ikke med den grød der. Mors babs var og blev det eneste rigtige. Han var faktisk 5½ måned, da vi første gang gav ham rugbrød. For det viste sig, at grødens konsistens var for “lig” mælk – og det kunne han altså bare ikke.. Hvorimod rugbrød (uden kerner og med lidt leverpostej på eller lign – i små små bidder – så gummerne kan “sutte” det) var lige sagen. Det var sådan han lærte at spise.

    Uanset hvad – så er det forhåbentligt bare et spørgsmål om tid, før Simon finder ud af, at andre ting også duer.. Held og lykke!

    Tillykke med Pelles fine udvikling. Det er så dejligt at være vidne til.
    Mange hilsner
    Pernille

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha