Maj har i sandhed været en måned, hvor vi er gået fra vinter til sommer. Hvis ikke på andet, kan det aflæses på indkøb til ungerne her i huset. Jeg går aldrig af vejen for at købe brugt eller sy selv, men ikke alting kan købes brugt, og jeg har ikke haft så meget sytid.

Først gik vi fra koldt vejr med flyverdragter, overtræksbukser og vinterstøvler til ret meget regnvejr og dermed regntøj og gummistøvler. Indkøb: Nyt regntøj og nye gummistøvler til dem begge, for Pelles aflagte regnbukser har huller.

Så holdt det op med at regne. Så var kondiskoene for små. Nye kondisko til dem begge.

Så blev det pludselig varmt! Og pludselig var alle t-shirts for små og alle shorts for korte. Indkøb: Nye t-shirts og shorts til Pelle og nye shorts til Simon, for han kan stadig ikke lukke bukser med knap og lynlås, og det var nærmest det eneste, som Pelle brugte dengang. Heldigvis gjorde jeg et t-shirt-kup på Gul og Gratis på t-shirts til Pelle – og jeg mangler stadig at gøre noget ved shorts til Simon.

Så blev det pludselig MEGET varmt. Så var det tid til at købe sandaler, for de bliver jo også for små over vinteren.

Og når solen så skinner, så skal der jo også nyt solcreme til, og der skal de have hver sin, for Pelle vil absolut ikke bruge det hvide klistrede, og Simon vil absolut ikke bruge det, som Pelle bruger.

… i det mindste er der sommerjakker fra sidste år købt på udsalg.

Nu vil jeg lægge dankortet ud i fryseren og nyde det fabelagtige vejr. 😀

  2 Responses to “En meget afvekslende måned”

  1. Bare rolig, det er ikke kun dit dankort der sveder.. ca samme omgang her, måtte endda af sted to gange med sko til den store, da jeg havde impulskøbt sandaler og clogs i Bilka, der viste sig at være lige store nok – sikke en ballade da de nye sko ikke passede, så det kunne kun gå for langsomt med at få byttet.. heldigvis har vi kun et kvarters kørsel… vil have ufravigelig global standard for nummerering af børnesko NU

  2. Ja, det kunne være smart. Men ellers kan man jo have en aftegning af afkommets største fod med i tegnebogen, når det nærmer sig sæson for andre sko. Det gælder så lige om at huske det.

    I en anden sammenhæng faldt jeg for nyligt over den her: http://www.danskerhvervsbeklaedning.dk/information/sider/St%C3%B8rrelseskonverteringstabel.pdf

    Jeg har kun skimmet den, men den lyder interessant.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha