Oh, hvilket herligt vejr, det er i denne weekend! Længe leve pinse og godt vejr!

image

Her i weekenden er der geocachingevent, nærmere betegnet Pinseevent i Skagen. Sidste år i august fik vi smittet Jens og Daniel med geocachingbacillen, og denne gang lykkedes det os at komme sammen til event. De bor en times kørsel fra Skagen, og fredag aften afleverede vi unger, kørte derop, sov, og så afgang lørdag morgen. Det var en virkelig god dag. Eventet var godt skruet sammen, og jeg var i sjældent god form. Vi fire fulgtes med endnu en århusiansk geocacher, HePe, som var rigtigt godt selskab, og vi nåede ikke mindre end 25 cacher på otte timer. Det er virkelig dagsrekord for mig, der plejer at gå kold efter ti eller deromkring, men jeg kørte på gennem dagen på kun et par panodiler undervejs.

Om aftenen inviterede Jens på Restaurant De 2 Have på Grenen, hvor vi spiste virkelig lækker mad. Jeg havde meldt mig til at køre, så jeg måtte sidde over de lækre vine, men det var virkelig en oplevelse alt i alt.

Jeg var til læge forleden, hvor vi også talte om den kommende operation og vægttab (som går fint), og så sagde han, at det kan være, at jeg slet ikke får brug for operationen, når jeg har tabt mig. Det har jeg tænkt en del over, men den tanke er nu helt udelukket: Jeg har både i går og i dag haft det rigtigt træls med hoften (det gode er, at ryggen ikke har klaget!), og ingen smertestillende hjælper. Dertil kommer, at jeg har været forkølet hele ugen, og efter lørdag er det blevet endnu værre, så jeg er så skravlet. Jesper foreslog i morges, da jeg sad og kværkedes i hoste, om det mon var lungebetændelse, så jeg skal vist lige se dagen an.

Men aaaah, det var skønt at være ude i lørdags. Aaaaah.

  One Response to “Fantastisk og rædsom weekend”

  1. Så er det kun logningerne tilbage grin

    Tillykke med det personligt bedste

    E.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha