Farvel til … image

og goddag til … image

Jeg er blevet lidt træt af Woman, som jeg ellers har holdt næsten fra det første blad. Jeg blev træt af, at der altid skulle stå SEX mindst tre steder på hver forside, at der var enormt mange singleartikler og for mange ting, der helt klart appellerede til de 22-årige. Jeg er måske ikke gammel, men SÅ ung er jeg ikke længere. Der tales kun om “kærester” i det blad – aldrig “mand”. I flere år har jeg ikke haft fnidder over det, jeg tænker også på min mand som min kæreste, men allliiiiiiigevel.

F.eks. står der om “voksentesten” i næste nummer af Woman: Er du (lidt for) voksen?
“Bruger du mere tid på opsparing og madplaner end boybands og bland-selv-slik? Find dig selv på voksen-barometeret.” – den formulering siger jo næsten det hele, ikke? wink

  2 Responses to “Farvel efter mange år … jeg er blevet for gammel!”

  1. Jeg droppede Woman ud fra nogenlunde de same kriterier – og så, at det var så uhyggelig forudsigeligt, hvad der ville være i næste nummer.

  2. Nu er det godt nok ikke mange år siden, jeg var 22, men efter jeg fandt mig en super dejlig kæreste, er relevansen af Womans artikler dalet enormt i forhold til mit liv. Som du så rigtigt beskriver, henvender størstedelen af bladets indhold sig udelukkende til singler! Ikke meget at komme efter dér, når man ikke regner med at vende tilbage på kødmarkedet eller står og mangler fif til, hvordan man bedst lægger øjenskygge.
    Jeg har endnu ikke fundet et tilfredsstillende alternativ til Woman, men det kan da være, at jeg skulle prøve Nova :o)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha