Pyh, tilbagelænet efter en megagod weekend. Simon er blevet rask igen! Jeg er blevet rask igen – jeg har ikke længere mås i flammer, og jeg kan spise normalt igen. Men endnu mere vigtigt og dejligt har det været at opleve Pelle i sjældent set skarp og kvik og skøn udgave. Lørdag morgen lagde han ud med et pragtfuldt humør, og han snakkede om, at vi skulle til kusine Karlas fødselsdag. Næsten to timer i bil i højt humør, han legede gemme med Simon, og de skreg af grin, så jeg måtte prøve at dæmpe ham, fordi chaufføren ikke kunne koncentrere sig i larmen. grin  Til familiefødselsdag sad han med ved bordet alle de gange, vi spiste, og han spiste hver gang! Det plejer han ikke at kunne holde ud. Han var åben og rar at være sammen med.

I dag søndag har fætter Mikkel så holdt barnedåb, og der skulle Pelle så i Randers Regnskov med sin aflaster – en tur i kirke og en eftermiddagsforestilling med 30 voksne og 10 børn skulle han alligevel ikke udsættes for. De havde en rigtig-rigtig god tur i regnskoven, og så tog de hjem, og lidt efter tog de afsted for at slutte sig til den sidste den af børnedåben. Pelle var med i 1½ time, og han var bare en perle – sad og drak cola og spiste kransekage og kiggede rundt. Han sad ved siden af os, han kendte, men han sad på sin egen stol – han løb også lidt rundt sammen med sin far og var glad og tryg.

I morgen har Pelle så en fridag med sin far, for vi tænkte, at oven på den weekend ville det være for meget at skulle lige i børnehave. Det kunne han sikkert godt have klaret, når han nu har været så glad hele weekenden, men nu skal de så have far-søn-dag. De skal ud og købe lidt ind, og så skal de hjem og være kreative. Lad os se, hvad det bliver til. grin  Det er i hvert fald ikke meningen, at de skal se tv hele dagen.

  One Response to “For fanden, det har været en god weekend!”

  1. Det lyder da fuldstændig fantastisk – bare det at I allesammen er raske på samme tid, er jo et mærkbart fremskridt, og at Pelle så ovenikøbet har kunne holde til op til flere familiearrangementer på samme weekend – Skønt at høre. Det sætter da virkelig et smil på min dag grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha