Jeg har nu tre uger til termin. Jeg er 37+0, som det så romantisk hedder, og krabaten er nu, som det ligeså så romantisk hedder, fuldbårent og derfor færdig. Det eneste fornuftige, man kan sig om udtrykket “den søde ventetid” er, at et eller andet reklamebureau har tjent kassen på det. Jeg siger, at det godt nok kræver meget chokolade at gøre den sød. Rigtigt meget chokolade. (Som man enten får halsbrand, kvalme eller sukkersyge af.) Fra at hviske stilfærdigt er jeg nu gået over til at råbe til maven, at NU ER DET NOK. Der er ikke længere plads i herberget! Kom ud – NU!

  5 Responses to “Godt så! Ud af min butik!”

 1. Jeg er ked af at sige det, men ingen af mine to hørte efter der inde i maven. Tror de havde vand i ørene wink

 2. NÅJA! Det er da derfor, at de ikke hører efter. Pelle hørte heller ikke efter.

 3. Jaaa, hvis ikke det er det med “vand i ørerne” kunne du måske lokke med: Det er ok at tage for 5 kroner blandet slik med ud fra min butik …grin

 4. Du vil hade at høre det: Men jeg ville bytte med dig på et sekundt. Min førstefødte er født 14 dage før tid. Det var “rart nok” – men anden gang fødte jeg knap 4 uger før tid. Sønnike var frisk og helt sund og rask (med undtagelse af en omgang gulsot) – MEEENNN jeg følte aldrig jeg nåede at være gravid!

  Så… skal vi bytte.. bare et par dage?

  Mange hilsner
  Pernille

 5. Uh, Pernille, det var dog lige på grænsen til det morsomme. Jeg har fuld forståelse for, at du ikke lige har den store medlidenhed med mig. grin

  Det er skam også først nu, at jeg prøver at overtale den til at komme ud, for jeg har udsigt til -rent statistisk- at gå over tiden igen, og jeg orker det ikke. Men jeg er klar på det – du kan få nogle dage af mig!

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha