feb 262007
 

image

Jesper var på vej til mekaniker for at få repareret vinduesviskeren. Jesper ser gravko. Jesper holder tilbage for gravko. Gravko ser ikke Jesper. Jesper bliver påkørt af gravko.

Ham i gravkoen har påtaget sig al skyld, og det blev så Falck, der kunne trække den til mekanikeren. Jeg kunne så ringe og sige “ja, vi er på vej, men det er ikke længere bare viskermotoren, der skal kigges på …”. Det er åbentbart meget besværligt at have med at gøre, når vi ikke har en kaskoforsikring, og skadevolders arbejdsgiver bliver ved med at sige, at det skal vi snakke med vores eget forsikringsselskab om, men de kan intet gøre, når vi ikke har en kaskoforsikring.

Fronten er blevet trykket, kølerhjelmen er ødelagt, og forruden er smadret. Det var altså lidt for tæt på Jespers hoved, synes jeg!

Nå, men nu er vi så billøse, i hvert fald indtil vi finder ud af, om de vil give os en lånebil (for det vil vi godt nok ikke selv betale), vi får bilen tilbage, eller de totalskader den. Det sidste tvivler jeg dog på, men under alle omstædigheder kan det jo trække ud i dagevis. ARGH!

Nå, men det bedste af det hele er jo, at Jesper ikke kom noget til.

  4 Responses to “Gravko”

  1. Først og fremmest – godt at ingen personer kom til skade. Husk at holde dem i ørerne – da nogen påkørte min bil og totalskadede den skete der intet i en uge, fordi værkstedet ventede på et forsikringsselskabet ringede, og omvendt. Nu vil I også opleve at stort set alle bilforhandlere ligger steder hvor det kun er nemt at komme til i bil!

  2. Hold da op… sikke et held, at der ikke skete mere. Jeg håber I får en lånebil udleveret, så hverdagen kan hænge sammen.

  3. Puha – hvor er det dog godt, at det kun var bilen, der kom for uheld.

  4. Tak for det – ja, vi er også meget glade her. Pyh!

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha