I dag er en absolut laveingentingdag. Lene kommer på et tidspunkt med Bella under armen, og alt efter tidspunkt på dagen vurderer vi, om vi gider gå i Føtex efter en bette kage.

Indtil forleden var det ellers meningen, at bilen i dag skulle have været til tjek inden syn, og så skulle jeg have afleveret den tidligt, med bussen hjem, hentet den igen sent med Pelle under armen og bla bla bla. Men jeg tog i stedet chancen (efter råd fra brødrene) og tog bilen til syn, for det er jo en fin bil, og hvis det så endelig skulle gå så galt, at den dumpede, koster et omsyn 250,-, og jeg ville præcist vide, hvad der manglede at blive lavet. Men den strøg lige igennem! Så i dag fik Jesper bilen, han afleverede Pelle, og jeg laver ingenting. Nice! Jeg er især glad for det med, at jeg ikke skulle med busser i dag, for de strejker nemlig igen her i Århus.

  2 Responses to “Haha! En laveingentingdag”

  1. Gad vide hvor meget du har sparet.. Det kunne være skægt at se, hvad en mekaniker ville have lavet på den grin (Om noget)

    Mange hilsner
    Pernille

  2. Det er jo nemlig det. Hvis der dukkede noget op, mekanikeren var i tvivl om, ville han jo lave det, så jeg ikke bagefter kunne komme og sige, at han ikke havde lavet det. Jeg er stadig godt tilfreds!

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha