Nogen spurgte mig for nyligt, hvad jeg egentlig “går til” for at prøve at gøre noget ved det piskesmæld. Først og fremmest passer jeg min styrketræning hos kiropraktoren. Jeg er af sted en gang om ugen, men jeg har efterhånden nået det forventede kilomæssige maksimum for min ryg, mens der mangler noget for arme og skuldre og rigtig-rigtig meget for nakken. Derudover er jeg med mellemrum hos kiropraktor og fysioterapeut.

I lang tid har jeg ikke prøvet andet, fordi jeg trængte til en pause i forsøgene og skuffelserne. Men så gik jeg i gang igen.
Siden før jul har jeg gået til EEG-behandling – det er neurofeedback, hvor man med elektroder og visuelt feedback fra en computerskærm tvinger de enkelte dele af hjernen til at arbejde bedre sammen. Det er supergodt mod stress, og det har rigtig god effekt på mange andre ting. Det hjalp på min stress, men det hjalp desværre ikke på smerteniveauet, så jeg er stoppet igen – om ikke andet for at se, hvad det gør til forskel at være stoppet. Jeg gik hos eegtraining.dk/. Dygtige folk, jeg er bare svær at hjælpe.

Jeg begyndte for to uger siden til senetensbehandling. Det er en særlig massagebehandling (). Jeg spænder utrolig meget i min nakke, og almindelig massage og fysioterapi holder kun nogle timer, så sidder det der igen. Nu har jeg været af sted fire gange, og jeg skal igen i morgen, og så skal vi snakke om, om jeg skal fortsætte. Jeg synes, at det virkede til at hjælpe, men i dag og i går har ikke været gode dage, så jeg ved sgu snart ikke… Jeg går hos Berit Wheler i Beder. Dygtig og sød dame, jeg er bare svær at hjælpe.

I næste uge har jeg en tid hos en osteopat, der hedder Tommy Hedelund. Han har ry for at være god til piskesmæld. (http://www.manuelbehandling.dk/) Jeg har ventet på at komme til siden engang i december, så nu må vi se, hvad han kan.

Jeg tager flere slags smertestillende medicin dagligt. Den ene af dem udgik for nyligt, og jeg fik ondt i maven af erstatningen. Nu undværer jeg forsøgsvis, og det kan jeg tydeligt mærke. Jeg tænker lidt over, hvad jeg skal mene om det.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha