Forkølelsen hærger også mig, nu på snart tredje uge. Siden i søndags har jeg haft en prop i øret, og jeg er halvdøv og ved at blive skør. Jeg var alligevel ved lægen i går, og han konstaterede ørevoks, og så fik jeg en særdeles ubehagelig (for det er de altså) øreskylning, mens jeg sad og kværnede (for at aflede egen opmærksomhed) om, at det ville blive rart at slippe af med proppen. Har det så hjulpet? Ikke en klaphat. Og en prop i øret er altså ikke noget hit, når man i forvejen døjer med svimmelhed.

Til gengæld blev dagen reddet bl.a. af et tweetup med Filoffen og TwomasC. Det var vældig hyggeligt! Jeg skal sørge for at komme lidt ud og se nogle andre mennesker end lige dem, der er tæt på mig – det er hårdt for mig f.eks. at tage ind til byen i myldretiden, komme i parkeringshus, i gennem mængder af mennesker og holde muzakken på en café ud, men det gode overtrumfer i reglen. Oh, I like.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha