… men der kan ind i mellem blive for meget af den, når man tuller rundt hjemme. Men måske er det i virkeligheden IKKE hverdag lige nu, hvor jeg sidder og hænger, selvom jeg fik lov at sove til kl. 10, og både Pelle og Jesper sover middagslur? Så er det måske egentlig i orden at kede sig lidt. Om en time har jeg en caféaftale, og så hjælper det nok lidt.

I går fik vi taget hul på projekt Oprydning, og det har givet synlige resultater – måske jeg skulle prøve at finde ånden fra i går og så tage hul på at smide de fleste af damebladene (tilbage fra 1998) ud? Jeg har en tanke om, at jeg gerne vil gemme et enkelt fra hvert år eller noget i den retning, fordi jeg selv elskede at finde et 20 år gammelt blad, da jeg var barn. Så selvom jeg måske ikke selv får piger, så kan niecerne vel komme på besøg hos faster Anne og drikke cacao og læse i gamle dameblade? Og jeg håber bare, at jeg kan huske, at jeg IKKE gik i ret meget af det tøj, der er i de blade. grin

Heldigvis er det månedsblade, så der er ikke 52 pr. år at gå igennem, men jeg skal nok ende med at sidde og læse i dem og ikke få noget som helst smidt ud.

  2 Responses to “Hverdag er godt … og oprydning”

  1. Hej Anne
    Det kender jeg alt for godt: have oceaner af ugeblade og smide ud, men hvilket(e) beholder man ??
    Jeg har ingen løsning på det, måske sku man lave et ugebladsmuseum ?? Eller oprette et lager med gamle ting ?? Det må sku da osse være lige så godt som at investere i aktier ?? grin.
    Det er sku da lidt interessent med gamle ting, som man på en eller måde holder af selv om man godt kan se at 52 numre af Alt for Damerne er i overkanten, det tog jo kun 10 min at komme igennem bladet, …. men fedt visuelt at se det – jeg mener ikke artiklerne er såååå gode – nå, hvad ville jeg sige med det: JEg ved ikke hvad man gør ved det, de her gamle ting som betyder lidt ( men ikke så meget ) men alligevel er en vigtig del af ens liv.

  2. Ja, det var en pinefuld omgang at komme igennem, men jeg er nu nede på et par blade pr. år, og så hoppede jeg helt de fire års Eurowoman over – og så har jeg smidt alle de resterende på QXL som samlet pakke – hvis de ryger der, er det fint, ellers bliver de smidt ud. grin  Og jeg vil da slet ikke gå i gang med at genlæse alle de gamle, jeg IKKE beholder, så får jeg jo bare lyst til at beholde dem. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha