Et morsomt eksempel på, hvor dan min hjerne nogle gange driller mig. Pelle skulle til fødselsdag i onsdags, og drengen ønskede sig ting med natur, og jeg kunne ikke finde på noget inden for beløbsgrænsen, som er 25,-, så jeg besluttede, at jeg måtte sy noget. Det havde jeg ellers aftalt med mig selv, at det skulle jeg helst lade være med, men jeg kunne ikke finde på noget, og drengen er en sød dreng, som Pelle gerne vil lege med. Jeg sms’ede med hans mor, og hun mente, at han ville blive glad for en frugtpose med dyr, og hans yndlingsfarve er grøn. Jeg havde hajer og ugler på lager, så det måtte blive hajer. Vi skulle sy på skolen tirsdag aften, så der kunne jeg jo lave den. Jeg nåede at blive næsten færdig med den, da jeg opdagede, at jeg havde vendt hajerne forkert, og jeg havde syet så meget, at det ikke kunne sprættes op. Nå, jeg lavede en ny. Da jeg så havde syet hajerne på, opdagede jeg, at selvom jeg havde holdt øje med de elendige hajer, så vendte de IGEN forkert. Denne gang kunne jeg heldigvis nå at rette det, og færdig blev den, og her er så et billede:

Den er foret og lysegrøn på bagsiden og indvendigt. Og selvfølgelig blev nummer 2 pænere end nummer 1 – så lidt gavn var der da i det. 🙂 Og alle drengene (pånær modtageren, der jo havde travlt med alle de andre gaver) syntes, at det var de sejeste hajer, og kan man så ikke sige “mission accomplished”?

  2 Responses to “Hvordan vender en haj?”

  1. Sejt! Hvor fedt at den blev godt modtaget. Den er også rigtig fin!!!

  2. YAY!
    Skønt at høre, at imponadefaktoren var høj 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha