Jeg kom sent hjem i går og skulle lige på toilet. Jeg sad der lidt og tænkte over tingene. Da jeg så trak ud og skulle til at tage bukser på, så jeg en skygge i toilettet, og jeg tænkte “sig mig, har jeg tabt mit tørklæde i ARGH EN ROTTE!”, da jeg opdagede, at den mørke skygge padlede alt, hvad den havde lært, for at komme op. Mens jeg stod og overvejede, hvad jeg skulle gøre, hvis den slap op, røg den med ud igen.

Jesper sov (“ingen hørte hende skrige…”), og jeg måtte nøjes med at skrive en seddel med “RING KLOAKFOLK! ROTTE!” og lægge på køkkenbordet i det vanvittige tilfælde, at jeg skulle have have glemt det, når jeg stod op. Jeg indrømmer, at det lige tog et kvarter ekstra at falde i søvn, og at jeg tog toilettet ovenpå i morges. Og at jeg har tænkt mit i løbet af dagen, hver gang jeg har set et toilet. Og at jeg spurgte kommunens rottefængerdame, om de bider i måse – og det gør de ikke. Og rottefængerdamen var ligeglad med en rotte i et toilet – det sker jævnligt, og man kunne jo bare lukke låget på toilettet efter brug. Hm… Der kommer en kloakmand på tirsdag, selvom en rotte ikke altid betyder hul i rørene – men jeg vil nu nødigt møde den igen, hvis jeg kan blive fri.

Jeg kan forstå af kommentarene på min rottemødestatus på facebook, at det er noget, som folk virkelig frygter – det forstår jeg sådan set godt. I morges, da jeg fortalte Jesper det, sagde jeg “jaja, den bed mig i det mindste ikke” – hvortil han svarede “nej, men tæt på er også slemt nok” – og så fik jeg straks kvabab igen. grin

  5 Responses to “I det mindste er de ikke på loftet”

 1. Ja, det lyder godt nok ikke rart! Bvadr!

 2. Nå – det er der den er flyttet hen wink

  Det er bare ikke sjovt at have de kryb, vi har de sidste 5-6 år, i vinter månederne haft en næsten fast leverance af “orange havregryn” en gang om ugen. men altså ikke i år, heldigvis.

  p.s. de kan godt kravle op gennem faldstammen også til mere end 1. sal

 3. Æhm, hvad er orange havregryn? Deres efterladenskaber?

  Nå, kan de kravle så godt? Hm – jeg vælger at tro, at forstadsrotter er for dovne til det!

 4. “Orange Havregryn” Er den gift som rottemanden kommer med

 5. Aiiiiii det er mit væreste mareridt. Jeg kan ikke klare rotter. De har mindst Pest og alt muligt andet slemt. Føj føj føj. Jeg låner nok ikke jeres toilet lige foreløbigt…. (og ved godt jeg ovedriver… menn ihhh en Rotte! føj) 

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha