… hvad vores hoveder har kvææærnet med de sidste par uger: Huskøb! Vi har et fint hus, vi fylder bare for meget i det, og der mangler mindst et rum og et ekstra toilet. Heldigvis for os købte vi det for nogle år siden, så prisstigningerne har været med os, fordi vi bor i et attraktivt postnummer, så derfor kan vi nu sælge vores 112m2 hus til næsten det samme, som vi skal give for 170 m2 lidt længere “ude”, men stadig i Århus – Tranbjerg kan godt stadig kaldes Århus, synes jeg. grin

Det væltede lidt ned over os, for vi skulle jo ikke sådan liiige flytte lige nu, mig uden arbejde og på vej på barsel, men jeg fandt liiiige sådan et fedt hus, som først er med overtagelse 1. marts næste år. Så vi har regnet og regnet og været i banken og ude og se huset to gange. Og i går sagde vi så, at vi gerne vil købe, så nu håber vi, at der ikke er andre, der får samme gode idé, for det fine hus er jo først vores, når der er sat en klo på papiret. Der har været 4 andre hold ude for at se på det, men ingen kunne vente så længe. Det kan vi godt, sådan passer det bedst rent praktisk – selvom vi nok skal få kuller og spat af det.

Kort fortalt er det et rækkehus i to etager. Stueetage: Indgang, forstue, køkken-alrum-stue delt af en halvmur, lækkert kontor med udgang til haven, lille badeværelse og lille bryggers. Øverste etage: Fire gode værelser, hvor det ene er to lagt sammen og et badeværelse. Ved siden af badeværelset ligger en lille mellemgang, som man på sigt kan slå sammen med badeværelset, så der bliver plads til det badekar, jeg kommer til at savne, når vi flytter herfra. Haven er græs og nogle buske, forhaven er sten og lidt bed – det er godt, for vi er ikke gode til at luge. Der er et lille cykelskur, carport og haveskur. Det er et meget velholdt hus – der er kommet nye vinduer i stueetagen for fem år siden, gulvene er pæne, der er ingen råd nogen steder (pånær en søjle i carporten). Der går en bybus udenfor døren, og der ligger en Letkøb 200 meter væk, hvor der skulle være godt morgenbrød. Området er godt, stisystemer alle vegne, og selvom der bliver bygget på marken overfor i løbet af vores vente-år, er der stadig udsigt nok til mig! Jesper får ligeså langt/kort på arbejde, som han har nu.

Det ene af værelserne ovenpå bliver lager og gæsteværelse – så der skal der være en gæsteseng, alle mine kasser med stof (symaskinen skal dog stå i kontoret nedenunder – jeg vil da ikke sidde og kede mig ovenpå) og Jespers LEGO og hvad vi nu ellers har – det er i erkendelse af, at vi bare har mange ting, som vi godt kan holde orden i, hvis vi ellers har plads til det. Derudover skal vi jo så have børneværelser og soveværelse.

Vi bruger vores bryggers til at tørre tøj i nu med en affugter, og det nye bryggers er ret lille i forhold til vores nuværende, så vi skal ændre tøjtørringsvaner, men det klarer vi nok. Det må ud og hænge lidt mere og ellers tørretumbles lidt mere end nu.

Der er få ulemper og maaange fordele ved huset her fremfor det her, så vi er superglade! Pelle bliver 3 år i marts næste år, og der skal han jo i børnehave, og det er også deromkring, at lillemøvs skal i dagpleje, så vi slipper for at flytte dem mere end højst nødvendigt. Den tanke er også rigtig god!

  3 Responses to “Jeg vil nu afsløre …”

 1. Hej Anne
  Lyder fedt at I har kigget på hus og bestemt jer. Det er fedt med den process, der så hedder: Hvordan indretter vi det, hvad putter vi hvor og i det hele taget drømme.
  I det hele taget fedt at læse din weblog.
  wink God søndag
  Karin

 2. Jeg håber I får jeres ønske opfyldt. – Så kan I også støtte min fætters bagerforretning i Mårslet, hvis brødet alligevel ikke lever op til forventningerne hos Letkøb smile

 3. Chris, det er en aftale! grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha