Jo mere tid, man har, jo mindre tid har man tilsyneladende.

Jeg søger job, naturligvis gør jeg det. Sammen med alle de andre. Hvis man ringer og stille de gode spørgsmål om et job, man vil søge, skal man tænke sig om to gange, frør man spørger “har I fået mange ansøgninger?”, for der lyder et suk på dybde med Marianergraven i den anden ende og et “ja, det må man sige”. Jeg fik svar tilbage på en ansøgning, hvor der stod “tak for din ansøgning, vi vil bruge maj på at kigge de indkomne ansøgninger igennem”. Man tør jo næsten ikke tænke på, hvor mange de har fået…

Der er mange ting omkring Pelle og systemet, der står på spring til at gøre mig alt mellem potentiel drabskvinde og rystende grøntsag, så jeg prøver at kanalisere energien til noget postivt. Jeg cykler gode ture, og jeg har efterhånden fået mit syrum (a.k.a et hjørne af stuen) op at stå. Der mangler stadig at blive ryddet lidt op, og så skal jeg i IKEA efter hængsler til lågerne, som jeg kom til at lægge fra mig, da vi var derude, så de kom ikke med hjem, men nu nærmer det sig. Jeg vil glæde mig til, at det er et lille hjørne af mit liv, som jeg kan styre næsten 100%, og som ikke kræver noget til gengæld. Det trænger jeg til. grin  I hvert fald går det ikke ret godt med at styre kaffe- og colaindtaget, og så taler vi ikke mere om det!

På lørdag skal vi til bryllup. Jeg glæder mig HELT VILDT! Det skal blive godt med noget rigtigt dejligt og festligt. Det kommende ægtepar er skønne mennesker, så det kan kun blive godt.

Og jeg ser frem til sommeren. Og et nyt job. Og en lidt mere samarbejdsvillig ryg. Og måske ro. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha