Når jeg fortæller folk om vores nye hus og nævner, at der ikke er noget badekar, kommer svaret prompte: “Nej, men Anne, man kan jo altså ikke få det hele!” – og så er jeg så sat på plads. grin  Men jeg mener faktisk, at man har ret til at stille visse krav, når man køber hus for en millard. Og så vil jeg faktisk også have lov til at nævne, at jeg vil savne mit badekar – for jeg har jo lige stået og fablet om alle de ting, der er aldeles fantastiske. Er det et urimeligt synspunkt?

  7 Responses to “Kompromis?”

 1. Hej Anne
  Det er overhovedet ikke et urimeligt krav, når man køber et hus til en milliard. Men så må der vel være golfbane, tennisbane, udendørs svømmepøl og bar ??
  Kan man ikke – eks i silvan købe et sammenklappeligt badekar
  ???
  Håber ikke du konstant går rundt og støvsuger Pelles kiksekrummer op, for at have et repræsentabelt hjem ….

 2. Ja, et sammenklappeligt badekar kan man jo altid finde – der findes en masse oppustelige med delfiner og den slags søde motivet. 😀

  Nej, der støvsuges ikke konstant, for ejendomsmægleren ringer i forvejen, så man kan nå at køre sneskovlen gennem huset. Men jeg vil indrømme, at der nok holdes mere opryddeligt hele tiden, end der plejer. grin

 3. Frederikke havde skrevet en kommentar, som forsvadnt:
  Overhovedet ikke urimeligt! Og sandheden er vel også den, at hvis det vitterligt var et problem for dig, så havde du måske heller ikke købt et hus til en milliard uden badekar, vel?

  Og bortset fra det… det kan godt være, at man ikke kan få det hele – men så kan man vel for fanden for næsten det hele, ja?

 4. Jamen jamen…kan da godt forstå at du kommer til at savne badekarret, især med små børn. Mit indtryk er, at i mange af de nyere huse er der ikke karbad, men så nyt er jeres nye hus vel heller ikke, vel?
  Kan du finde en løsning der kan udgøre lidt af det du kommer til at savne ved karbad?

 5. Ja, jeg forstår heller ikke de mennesker, der bygger et hus uden et karbad – dels er børn glade for det, men det er da også noget af det lækreste for alle aldre, hvis man er lidt mørbanket og trænger til at blive blødt lidt op. grin  Og det koster mere at fylde sådan et kar op, klart, men man behøver jo heller ikke at bruge det hver dag.

  Der er heldigvis mulighed for at bygge badeværelset lidt om, så der bliver plads til et badekar, fordi der er en lille fjollet mellemgang, som kan lægges til badeværelset – og alt efter, hvad vi får solgt vores nuværende hus for, så bliver det enten “lev med det nogle år endnu”, den skrabede løsning med “badekar i mellemgangen”, eller også bliver det den forkromede med nyt badeværelse. Det vil tiden vise – men jeg håber virkelig på mindst den skrabede løsning, for jeg kan ikke rigtigt se noget alternativ til badekarret, må jeg indrømme. grin

 6. Aj, hvordan kan det være, at den forsvandt?

 7. Altså, hvis det nu endelig SKAL frem, så … fordi jeg kvajede mig og kom til at trykke på det forkerte link. Det var absolut ikke personligt. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha