Kære Viasat.

De sidste to år er vi blevet ringet op af jer et sted mellem 12 og 15 gange, vil jeg tro. Hver eneste gang beder jeg jer mindeligt om at holde op med at ringe. Vi skal ikke have Viasat. Eller noget andet parabol-tv, for den sags skyld. Jeg siger det pænt og venligt, og flere gange er jeg blevet lovet, at det nok skal blive noteret, at vi ikke vil ringes op. Og alligevel går der et par måneder, og så ringer I igen.

Når jeg deltager i forbrugerundersøgelser, lyver jeg altid, når jeg bliver spurgt om, hvordan jeg modtager mit tv-signal, i håb om, at I ikke ringer igen.

I går blev jeg ringet op igen. Og igen siger jeg det samme, og så spørger jeg: “Skal jeg virkelig tale med en chef, før vi kan få lov at være i fred?” – og så får jeg surt at vide, at jeg kan ringe til kundeservice, for “jeg gider ikke ringe for dig”. Godt så.

Er der gået sport i at ringe og høre min trætte og irriterede stemme? Skal jeg virkelig straffes, fordi jeg ikke bare smide røret på og faktisk taler med personen i den anden ende?

Jeg forventer, at I holder op med at ringe. For fremtiden smider jeg røret på, med først efter at have skreget rigtig mange grimme ord i hovedet på ham, der ringer – måske jeg så ad åre kan få skræmt livet af alle inde hos jer, så ingen gider at ringe, siden det er så komplet umuligt at slippe for de evindelige opkald.

Og for lige at slå fast: VI SKAL ALDRIG NOGENSINDE HAVE VIASAT. Vi ser en halv times tv hver uge. Vi kan få glimrende kabel-tv her på adressen, hvis vi havde behov for andet end DR1. Vi har betalt ADSL, så vi kan få TV via bredbånd, hvis vi vil. Vi er med andre ord helt vildt uden for jeres målgruppe – brug jeres krudt et andet sted.

  5 Responses to “Kære Viasat”

 1. Hm! Sjovt – vi bor langt uden for rækkevidden af kabel tv, og f.eks. TDC kan / vil ikke levere bredbånd i en kvalitet, så det kan bruges til at se TV – vi bliver aldrig ringet op af Viasat (mon de ved at vi har Canal digital?)

 2. Noget irriterende, må man sige. God ide med grimme ting i røret, kunne være, at de så noterede jer 😀
  Jeg er flere gange blevet ringet op om magasiner, og det lukker virkeligt munden på den, når man, til hvorfor man ikke vil have deres blad, svarer, at det er fordi bladet er elendigt, tømt for intelligent indhold og spild af penge 😀 Så har de ikke så meget mere at sige

 3. Et ord: Robinsonlisten. Medmindre du da gerne vil ringes op af alle mulige andre.

 4. Jeg fik et venligt svar, hvor en dame beklagede, og hvis jeg ville skrive mit telefonnummer, skulle hun nok sørge for at få mig slettet.

  Eli: Ja, det kan være, hihi.
  Thea: Hahaha, du er nu så kynisk. grin
  Lærke: Ja, det foreslog samen også, men jeg har ikke noget imod spørgeundersøgelser og andre venlige opkald. Og jeg ville nu også synes, at det skulle være unødvendigt at melde sig fra hele verden, fordi Viasat er nogle burrer.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha