Normalt tager jeg ikke til den slags, for jeg har en fordom om, at den slags drukner i hjemmefarvet kradseuld og urtete. Men vores sylærer, som bestemt ikke er en tøse-tøs, skal afsted som udstiller, og så kan det ikke være heeelt galt. Tror jeg. Nu prøver jeg. Om en time tager min mor og jeg til Kreativ Hobby Messe i Århus (stavningen er IKKE min!) i Vejlby-Risskov Hallen.

  3 Responses to “Kreativ messe i Århus”

  1. God tur – og, ja den orddeling er da lige til fiduso..

  2. Det lyder rigtig godt. Hvordan var turen? Måtte I bløde gennem ørerne for at komme ind?

  3. Næh, det kostede 50,- at komme ind, så det var ok. Men jeg ville nu også have følt mig snydt, hvis det havde kostet mere. Der var en del strik, du (Lene) ville nok ikke have kunnet styre dig, filtede ting, pelsting, trædrejer, syede bamser i stakkevis med sykit og det hele, smykker og så var der også noget husflid, hvor jeg på forhånd nedlagde veto mod at stå for længe ved teposefoldningsbordet. Der var også to store stande med Reborn Baby Dolls (http://www.reborn-baby.dk) – det er altså ikke noget for mig. Der var en af sælgerne, der gik rundt med en på armen på samme måde, som man går med et rigtigt barn, der har ondt i maven. Det var også det, folk talte mest om rundt omkring – at det var godt håndværk, men de kunne slet ikke udholde tanken om at have en stående. jeg har det på samme måde – jeg kan ikke lade være med at tænke på, om de har en uforløst moderfølelse i maven eller har mistet et barn eller sådan noget. Creepy, creepy.

    Men altså, det var en fin tur, og vi fik også hilst på sylærer Susanne, men der var ikke SÅ meget for syfolk som for andre slags folk.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha