Jesper sad i går og så Tears of the Sun, og jeg så med på noget af den – jeg er normalt ikke til den slags film med alt for meget blod, men bortset fra alle myrderierne er det en god film. Der var dog lige en scene, der var overvældende meget for meget. Kort fortalt handler filmen bl.a. om etnisk udrensning i Nigeria, og man ser en kvinde, der har fået skåret brysterne af af oprørerne – det gør de ved “de andre”, så de aldrig igen kan give deres børn mad. Dén er hård, når man selv sidder og ammer. Puuuuha.

  3 Responses to “Lige i hjertekulen”

  1. Det var nøjagtig samme scene, der fik det hele til at vende sig i mig. Det giver ingen mening – på nogen måde.. Og jeg fatter ikke, at man kan føle så dybt et had.. at man kan få sig selv til at gøre det.. Overfor kvinderne – og overfor ungerne.

    Mange hilsner
    Pernille

  2. Nej, det går altså også over min forstand. Og så endda voldtage kvinden bagefter. Sikke et had – brystkassen på de mænd må være ved at eksplodere.

  3. Jeg har nu fundet ud af, at det åbentbart er blevet brugt før – jeg snakkede med en i dag, som engang så en western, hvor amerikanske soldater gjorde det samme ved indianerne.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha