Makronkager i papirforme

Jeg er frygteligt rastløs. Men så kan man jo bage til fryseren – efter fryseruheldet for nogle dage siden er der god plads. Velkommen til 65 makronkager i papirforme. Man tager …

6 æg
500 g sukker
250 g smeltet smør eller margarine (jeg plejer at bruge smør)
250 g mel
100 g hakkede smuttede mandler
100 g hakket mørk chokolade
250 g knuste makroner

Pisk æg med sukker. Rør mel og smeltet fedtstof i. Rør chokolade, mandler og makroner i. Put en klat dej i hver papirform (fyld cirka halvt op). Bages ved 200 grader i ca. 15 min., kun én plade ad gangen. Bemærk, at det tager tid dels at hakke, dels at fylde alle de dumme papirforme op. grin

  2 Responses to “Makronkager i papirforme”

  1. Uhm, det lyder godt, – den opskrift må jeg prøve.
    Nå, så du er frygtelig rastløs…..jaså …grin

  2. De ser godt nok gode ud!!! 😀

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha