Jeg har fået en foooodprocessor! (Gertrud Sand har ikke levet forgæves.)

Vi har i mange år haft en Electrolux Assistent, som er et fortrinligt køkkenapparat. Den er virkelig god til at ælte dej, og vi har forskelligt udstyr til den – kødhakker (fulgte med, ellers havde vi ikke haft den), grøntsagsrivetingest og blender. Men den er ikke ret god til små mængder – f.eks. hvis man skal blande 125 g smør med det tørre i en dej, det kan man godt opgive, for skålen er for stor til det. Det kommer sig sikkert af, at det på den maskine er skålen, der drejer rundt og ikke røredimsen.

Nå, men det er gået fint i mange år. Men nu mente jeg alligevel, at det var tiden, at jeg fik en rigtig foodprocessor. Jeg prøvede at være lidt fornuftig og låne min mors 25 år gamle foodprocessor, da jeg skulle have fødselsdag (f.eks. til smørret i æblecrumblen, som jeg bliver LAM i armene af selv at ælte), så jeg lige kunne prøve, om jeg mon ville bruge en foodprocessor nok. Da jeg så fortalte hende, at det var gået efter planen, ville hun gerne forære mig sin gamle. Meeeen, nej, den opfyldte ikke helt kriterierne. Og den er også blevet lidt gammel – f.eks. kan den kun køre på én hastighed, som er FULD KRAFT.

Fordi Assistenten kan så meget, skulle det bare lige være selve kanden med en motor, jeg ville have – og kanden skulle være mindst 2 liter, og så skulle den for alt i verden ikke fylde for meget. Jeg vaklede en del mellem en Bosch MCM4000 og en Philips HR7620, og det endte så med sidstnævnte. Boschen har en skuffe indbygget i motordelen, hvor man har tilbehøret, og det betød, at den fyldte mere. Den har dog en lidt stærkere motor, til gengæld var den også noget dyrere. Jeg ønskede mig penge til foodprocessoren og fik dem, og så fandt jeg Philips HR7620 på bud hos Skift-selv.dk. (Som i øvrigt var hurtige til at sende.)

Hvis jeg nu havde været madblogger, havde jeg sørget for at tage billede af den, mens jeg lavede aftenens revne gulerødder, men jeg må nøjes med at sige, at jeg indtil videre er godt tilfreds med den. 🙂

  2 Responses to “Min fødselsdagsjulegave”

  1. Der fås ikke nogen bedre køkkenmaskine end en assistent – det er arbejdshesten over dem alle, men du har helt ret, den forstår ikke små portioner. Tillykke med den lille ny.

  2. Lige præcis! Den forstår det simpelthen ikke. “Hvad skal jeg dog med den bette klat?”. 🙂 (Og tak!)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha