jul 292006
 

Så købte jeg mig en ny PDA, og den er MEGAlækker! Jeg havde egentlig tænkt mig ikke at købe en, for PDAens store fordel var, at jeg altid havde min arbejdskalender og privatkalender samlet et sted og altid opdateret, og nu, hvor jeg jo bare er mig selv, ikke føjter ret meget og ikke har ret meget at holde styr på, så var det egentlig ikke tvingende nødvendigt. Men en PDA er også smart, når man er geocacher, for så kan man have alle cachebeskrivelserne med i elektronisk format i stedet for at printe dem, så …

Derfor gav jeg mig til at undersøge markedet for prisbillige PDA’er. Der var et par muligheder under 1500,-, men den ene (en Palm Zire) kunne ikke udvides, hvis man skulle bruge mere plads, og den anden (en Acer N30) er lavet så dumt, at hvis den løber tør for strøm, så smider den alle data ud. Jesper har en Acer N35, der gør det, f.eks. hvis man ikke lige får den slukket, og jeg ved, at jeg ALDRIG ville have tålmodighed til den slags. Palm har i årevis haft styr på det pjat, så den slags sker ikke. Nå, så var gode dyr jo rådne, men så faldt jeg over en annonce på dba.dk på en brugt Palm Tungsten T3.

image

Den er SÅ lækker! Skærmen står knivskarpt, den er hurtig nok til mig, og man kan ikke se, at den har været brugt. Man kan udvide skærmen ved lige at trække bunden ned på den (den er trukket ned på billedet her). Og så passede den lige i den gamle PDAs cradle (og min taske til den gamle), og programmerne er de samme, så jeg trykkede bare på synkroniseringsknappen, og så har den nye alle de programmer, som den gamle havde. Jeg er SÅ begejstret. Og ved I hvad? Den kostede kun 500,-.

  2 Responses to “Ny PDA”

  1. Lyder da fedt.. Du kunne nu godt have købt min Zire 71 billigt, hvis bare jeg havde vist du manglede…

  2. Arj, så kan jeg lære at spørge min blog først. Den lyder da ret lækker, sådan en Zire – med kamera og alting. Jeg indrømmer, at jeg på forhånd afskrev Zire-serien, fordi den i lang tid var basismodeller.

    I dag har jeg fået Bluetooth til at virke og emailprogrammet, så nu kan PDA’en få mobilen til at ringe op og tjekke mail. Og man kan sende SMS’er. Det’ altså smart.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha