Fokus har ændret sig lidt i forhold til, hvad der er forkælelse og unødvendige anskaffelser. Nu drejer det sig i lidt større omfang om at holde Pelle glad uden at forkæle (eller forkøle) ham, og det er jo -som altid med børn- en balancegang. Blandt andet derfor har vi anskaffet os en stor havetrampolin, for det er han helt syg med. Det havde vi opgivet, da vi flyttede herud, for haven er ikke ret bred, og sådan en trampolin fylder virkelig halvdelen af haven i bredden. Desuden skråner haven, den ville tage udsigten, og der var meget i vejen, så det opgav vi. Indtil. Eftersom der næsten ikke er noget, Pelle griner mere af, som at hoppe på trampolin, er vi nu de stolte ejere af sådan en tingest – den kom op i går.

I går, da han fik øje på den uden i haven, satte han sig pænt på skammelen i gangen og sagde “sko på!” – og så skulle han ud. Han løb lidt hid og did i haven og hoppede af bare spænding, det var tydeligt, at han nærmest ikke troede sine egne øjne. Og han måtte slæbes skrigende ind to timer senere, da vi skulle spise, men han havde bare haft det så godt. Han havde endda sagt “elsker trampolinen”, og det var da noget af et statement.

I dag gentog det sig: “Sko på!” – men det øøøøste ned, så vi prøvede sådan at tale om noget andet. Pludseligt kommer knægten gående med skoene omvendt og halvt på og bad om hjælp. Jajada, lille skat. grin  Så ham i regntøj og moderen i regntøj, og så drog vi ud i regnen. Op på trampolinen i regntøj og … strømpefødder. Jeg startede med det store kolde gys, for da jeg gik op på den, løb alt vandet jo ned på mine fødder – FOR POKKER, det var koldt i otte graders varme! grin

image

Jeg holdt ud i 20 minutter – og så besluttede jeg, at Pelle ikke skulle forkøles, og så gik vi ind. Naturligvis under højlydte protester, men jeg har et håb om, at den her trampolin kan lære ham, at gode ting kan holde op, uden at verden går under. Jeg håber. I dag var han vred og hys noget kortere end i går – og resten af aftenen i godt humør.

  9 Responses to “Og … HOP!”

 1. En fed trampolin og det synes Pelle vist osse grin grin

 2. Man kan vel sige det går op og ned med sådan en grin

  men sikker sikker sikker
  http://www.dgf.dk/shoppen/gymshop.asp
  her kan man bestille en dvd om sikkerhed på have trampolinen

 3. Eli: Ja, jeg er nok klar over, at det ikke er det smarteste at være to på en trampolin. Det er også derfor, at jeg er nede på knæ. grin

 4. Hej Anne, jeg svarer lige på 2 indlæg i 1.

  Jeg tror, at der vil komme mange op og nedture undervejs og der vil vel også være et vist element af sorg i jeres proces, for I har jo uden tvivl lidt et tab af forventninger og det skal bearbejdes.

  Den trampolin er godt nok stor, men så længe den skaber glæde og underholdning og masser af gode timer, så gør det vist ikke noget.

  :o)

 5. ER du nede på knæ?!? :-O

 6. Ja, altså, enten det, eller også er jeg 110 cm høj, eller Pelle på 3 år er 150 cm høj.

  You pick. grin

 7. Oki – men på billedet ser det bare ud som om du står op = ‘majet’ korte ben wink

 8. Hahhahaha! Hvor langt ude. Eller langt nede. 😀

 9. Hvor skønt, ik;-)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha