Det er jeg så nu. Det er godt nok et leverpostejfarvet tal. Sidste år kunne det lige svinge sig op til at være halvrundt, men 36 er vist nok der, hvor man skal se at blive voksen. Not gonna happen – i hvert fald ikke hele tiden.

I morges var der ingen sang fra ungerne, men Simon kom ind og krammede og kyssede mig og sagde tillykke, og da jeg kom ned, sagde Pelle også tillykke, så det har da i hvert fald oppet sig lidt fra sidste år. Min mor kom forbi om formiddagen med vaniljekranse og min gave, og så kørte hun mig ind til byen, fordi hun skulle i samme retning.

I år fravalgte jeg en fødselsdagsgave fra Jesper mod til gengæld at blive inviteret på frokost og slentretur i byen – og det var rigtig hyggeligt. Det har vi ikke gjort uden børn i åååårevis. Heller ikke med børn, faktisk. For så slentrer man ikke, haha! Men det var sørme koldt i dag – brrr. Vi var i et par butikker og så spiste vi frokost på Memphis Roadhouse i Århus. Det var god mad, men jeg forstår ikke helt hypen over brisket (oksespidsbryst) – det var rigtigt fint lavet og god kvalitet, jeg synes faktisk, at det var lidt kedeligt. men deres pulled pork-sandwich – ørj, den var god! Så travede vi på Sharks og fik en kop kaffe bagefter.

Pelle var med sin klasse i Børnenes Hus om eftermiddagen, og Jesper afløste Pelles støtte kl. 14:30, og jeg tog hjem efter Simon. Da Jesper og Pelle så kom hjem, stenede vi alle sammen helt frem til aftensmad (jeg var så dødtræt efter den eftermiddag – helt flad), hvor Jesper og jeg fik en rugbrød og drengene lidt pizza fra fryseren. Der var ikke voldsom appetit efter den frokost. 🙂

En fin dag – det gjorde ikke ondt at blive 36.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha