Pelle har været syg hjemme tirsdag, torsdag og i dag. Han er nem nok at passe – hvis han ikke skal have hjælp til f.eks. at kaste op, er han godt tilfreds med at være i fred det meste af tiden. Se fjernsyn og sidde foran iPad’en og computeren. Og så må jeg ind i mellem godt lave ham noget havregrød. Han er ikke “high maintenance”, når han er skidt. Han ville ikke spille noget, lege med Lego, have læst historie, han vil ingenting. Men ind i mellem vil han gerne snakke lidt om det, han ser, eller det, han laver – og så føler jeg pinedød ansvar for at være i nærheden, når øjeblikket indtræffer, for han skal dælme opleve, at socialt initiativ belønnes, værdsættes og anerkendes. Og fordi han bliver alt for kulret af en hel dag efter eget hoved (selvom han ikke laver dumme ting), så det gælder om at være klar med input, når han vil tage imod det.

Det er godt lige at minde mig på, når jeg efter sådan en hel dag undrer mig over, hvorfor jeg faktisk ikke har fået lavet noget særligt andet end hængt ud foran computeren – og faktisk er noget stresset.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha