Som bekendt har jeg to drenge. Ingen af dem har nogensinde haft nogen særlig mening om, hvilken farve deres tøj eller sko skulle have. På det punkt er der jo altså STOR forskel på drenge og piger. Jeg lytter med en vis misundelse til Lene, som kan have sin datter med i Stof og Stil, og så finder pigen noget, hun gerne vil have tøj i, og så syr mor det, og så er hun lykkelig. På den anden side er der jo også visse fordele i at kunne give ungerne hvad som helst på, så længe det er rent. Nå, men i går kom det store efterårskatalog fra H&M så ind ad døren, og jeg satte mig med Simon for at prøve at afæske ham en mening om vinterfrakke. Jow jow – selvfølgelig vælger han en orange jakke, som fås i str. 8-16 år. Og han blev rigtig gal, da jeg prøvede at spørge, om ikke også nogle af de andre var pænt. Nejnej. Så nu er jeg på jagt. Og på den. For selvfølgelig er sådan en u-op-drivelig. Det er bare ikke en farve, der er jakker i i denne sæson. For første gang har et af mine børn en mening om sit tøj, og så er det ikke til at finde. Iiiih….!

  10 Responses to “Om at vælge tøj …”

 1. Jeg fornemmer, at du snart må til symaskinen?

 2. Ja, altså, desværre er jeg jo ikke særlig god til vintertøj. Men måske jeg skulle prøve at tage mig sammen.

 3. Har du kigget på Trendsales – der kan man da få det meste?

 4. Ja, men ikke noget orange i den rigtige størrelse. Eller jo, der er en enkelt i str. 104, men den er 47,5 cm bred, og Simon er 56 cm i brystmål, så den kommer han til at svømme i. Og heller ikke på dba.dk eller nogen af de forskellige brugttøjssites, jeg har været på. Måske løsningen er at satse på at finde en orange flyverdragt og så regne med, at han vil stille sig tilfreds med det. (Orange flyverdragt lyder jo også helt vildt nem at holde ren… grin

 5. Pokkers.
  Der foreligger jo også den mulighed; at i al dit besvær med at finde den rigtige jakke, har han fuldstændig glemt, hvad han bad om, og bliver begejstret for en blå??

 6. Det er absolut en mulighed! Men han er ret glad for orange i forvejen, så det er også muligt, at han ret faktisk mente, hvad han sagde.

 7. Jeg kan ikke helt finde ud af, om du ikke kan finde den orange jakke i H&M eller helst vil købe en brugt?
  For ellers kan jeg godt holde øje med H&M her, hvis du er interesseret. Jeg skal bare lige kende størrelsen.

 8. Ja, nu fik jeg læst indlægget igen. Det er så fordi, den kun fås fra str. 8 og op.

 9. Jeg så lige i går en lille purk i en selvlysende vinterjakke fra Kansas (så man kan være sej ligesom sin far). Anede ikke, at man kan få arbejdstøj i den størrelse, men det kunne da være, de havde en meget orange én? (Denne her var refleksgul).

 10. Ah ja, hvor er de seje! http://www.special-butikken.dk/site-box.cfm?SIID=1&COID=8060 – desværre kun i den farve. Tak for tanken. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha