Den er oprindeligt hentet her: Aftenshowet – kyllingefrikadeller

12-14 stk

400 g hakket kylling
1 æg
3 forårsløg eller et lille rødløg, finthakket
1½ fintrevet gulerod
evt. lidt finthakket peberfrugt – i så fald lidt mindre gulerod
2 spsk mel
1 lille håndfuld havregryn
ca. 1 dl mælk
godt med salt og friskkværnet peber

De kan steges på panden, men vi steger dem altid i ovnen. Læg dem på bagepapir på en bageplade og steg dem ved 200 grader. Hvis du har mange små, skal de have ca. 18 minutter, hvis du har færre store, skal de have ca. 14 minutter. Hold øje med, at de ikke branker.

  One Response to “Opskrift: Kyllingefrikadeller”

  1. […] Kyllingefrikadeller med brune og hvide ris, gnavegrønt og bønner stegt på […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha