HVEM i alverden er den IDIOT, der har fundet på, at børn skal have pas! Vedkommende har vist ikke selv prøvet at tage et billede af dem efter de nye regler for pasbilleder. Vi var hos en fotohandler i dag og prøve at få tage billede af Pelle. Vi måtte gå med uforrettet sag, det ville den lille stædige kamel godt nok ikke stå model til. Så nu har jeg selv været i gang med at retouchere baggrund væk fra et af vores egne billeder. Simon er svær at få et billede af, hvor han ikke griner, så der har jeg også været i gang. Gad vide, om de her to går an?

image  image

Så mangler vi bare mig. Jeg regner dog ikke med, at det skulle give helt så store udfordringer…

  6 Responses to “PASBIILLEDER!”

 1. De er da gode!

  Glæder mig til at se det af dig smile

 2. Jeg hørte en proff. fotograf i radion kort tid efter de startede på det pjat med pas til børn…  Han beskrev problematikken sådan, at den eneste måde han ville være istand til at jene penge på at atge disse billeder, var ved at spænde børnenes hovede fast i en skruestik imens, og så retouchere den væk bagefter.  En vinkel der passer ret godt på din oplevelse – trods at den nok er lige lovlig hård…

 3. HAHA! Ja, det kunne jeg forestille mig!

  Jeg kender en, der skulle ud og rejse med sin baby på tre måneder. Der fik hun at vide, at barnet ikke måtte ligge ned – og hun måtte jo så heller ikke holde det. Og det var lige meget, at lille Anton overhovedet ikke kunne sidde selv på det tidspunkt, det måtte de selv rode med. Ja, godt så…! Hun tog chancen og sendte billedet af liggende Anton ind, og de fik da også passet retur, så nogen må da være i besiddelse af lidt fornuft.

  PS: Chris: Nej, jeg kommer altså ikke på. grin

 4. Hvor skal i btw. hen ? – går ikke ud fra at det er pga. flytningen alene at der skal pas til grin

 5. Hihi, nej, Tranbjerg er med i Schengen. grin

  Jeg skriver lige et indlæg om, hvor vi skal hen. grin

 6. Jeg så engang et skilt hos en fotohandler

  Vi tager IKKE pasbilleder af børn, det må de klare nede på politigården.

  Ja, hvorfor mon det?

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha