Pelle fik lov at komme i skole igen i tirsdags, og det passede ham vist godt nok. Der var stor interesse om den store forbinding, og nogle af klassekammeraterne slæbte deres kammerater fra andre klasser ind for at se fingeren og høre den vilde historie. grin  Forbindingen må stadig ikke blive våd, så de første to dage blev han hentet, så han ikke skulel være i SFO, men åh, det var hårdt ved ham. Så torsdag lavede jeg ham en ekstra fingertut til at trække over forbindingen, og så fik han lov at blive en time, hvor der er fredeligt, fordi der er ikke ret mange endnu. Han ræsede rundt på mooncar og liggecykel uafbrudt. Da jeg hentede ham, havde han våde bukser til knæene og mudder hele vejen op i håret. Men forbindingen var tør, og han var glad. grin  Men hans støtte sagde, at det der med “stille og roligt”, det var altså ikke så nemt – og Pelle er absolut frygtløs.

  2 Responses to “Pelle på banen igen”

  1. Hvor er det fedt, at han bare nyder det og jeg kan lige se det for mig, hvordan altid er gjort med en strittende finger, der ikke skal blive våd smile

  2. Det lyder til at han om nogen har forstået udtrykket ‘Op på hesten igen’ – han er tilsnyenladende ikke skræmt af oplevelsen – det er så FEDT. Tillykke med ham!

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha