Vi har besluttet os for en børnehave til Pelle, og han starter 1. august. Han har sidste dag i dagplejen i morgen, og så tager vi derop i næste uge for at sige ordentligt farvel. Han har stadig ikke forstået det her med, at han skal holde hos dagplejen og så starte et nyt sted, så måske hjælper det, at vi alle tager derned, spiser boller og kage og tager hjem igen allesammen. Det er mærkeligt – han har været der i 2½ år, og hvor de fleste børn glæder sig til at komme i børnehave, har han ingen idé om, hvad der venter ham. Og det gruer jeg for, for bare han nu får det godt. Det er jeg sikker på, at han får – men hvor længe vil det mon tage.

Vi har ferie fra i morgen her i huset – vi skal ingen steder. Fred og ro. grin

  8 Responses to “Pelleupdate”

 1. Har I mulighed for at Pelle kommer på besøg 1 eller 2 gange i den nye børnehave inden han starter?

  De ville sikkert være rart både for jer allesammen, og det giver vel en lille ide om hvilken vej reaktionen hos Pelle går!

 2. Pelle så ud til at synes, at det var et fint sted, men det mente han vist om alle fire, og han vidste jo, at han havde os lige i nærheden. grin

  Jeg tager på besøg med ham en times tid mandag og tirsdag, og så starter han rigtigt onsdag d. 1., og så har jeg tre dage til at køre ham ind, og så tager Jesper eller min mor over. Man kan intet forudsige omkring længden på indkøringen – det kan tage flere uger for børn med autisme. Det gør det nok ikke med Pelle, men det tager nok lidt længere end et typisk barn. Men man skal jo heller ikke blive der for længe (det skal man jo ikke med nogen børn) – jeg tænker, at børnehaven har et godt bud på, hvornår jeg skal skride. grin

 3. Øhh! er standarten i børnehaver ikke – kan i SÅ komme UD!

  Men det går nok ikke

  Så mon ikke de ved det? og måske også ved bedst!

 4. Nej, ikke i vore dage. grin

 5. Antyder du dermed at jeg er gammel?

 6. Næh, blot at dine børn er ældre end mine. grin

 7. Hej Anne.
  Jeg kom lige forbi din blog og læste lidt om Pelle. Nu ved jeg ik om du kan huske alt det “ballade” der har været omkring Bjørn og adfærdsvanskeligheder. Men jeg vil bare lige fortælle dig at hvis du lyster og har brug for det, har jeg og han været igennem hele møllen, så vil du snakke, spørge eller andet så fang mig på mailen grin Kender det der med tankerne og frustartioner der nogen gange fylder op. Kan da fortælle at min lille stjerne nu er blevet klar til at komme i skole og skal starte i en special klasse med kun 4 drenge, tror og håber det bliver en god start på det hele.
  Knus og tanker fra Heidi ( Hero)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha