Jeg mangler en vinterjakke. Jeg vil have sådan en, der er rimelig vandtæt, præsentabel og praktisk, så jeg stadig kan hoppe ud af bilen uden at skørterne i klemme, den skal kunne lukkes til i halsen, og så skal den have lommer. Jeg har overhovedet ikke tid til at sy en jakke lige nu, jeg mangler stadig nogle julegaver, men hvis jeg nu skifter lidt i mellem det, så når jeg vel det hele. 🙂 Jeg har ledt efter et mønster, men jeg fandt ikke præcis det, jeg havde tænkt mig i retning af outdoor-jakker, så derfor gik jeg lidt i den anden grøft: Vogue 8548.

Jeg købte mønsteret på Ebay for et par år siden (det er udgået, men det kan findes rundt omkring stadig), fordi det bare talte til mig. Sært nok, egentlig, for det er lidt til den fine side til mig. Men jeg besluttede, at det her kunne bruges. Jeg vil lave den i bævernylon og give den Thinsulate som mellemfoer. Jeg vil lave model C med den mindste hals med længde (kort) og knapper fra model A. Jeg skal så selv lige lege lidt med nogle lommer og finde en passende størrelse og placering.

Jeg har noget flot blåt bævernylon liggende, som jeg ikke kan få fat i igen, så jeg vil sy en prøve først. Jeg var i Stof og Stil og havde lovet mig selv, at hvis jeg fandt noget i restebunken, SKULLE jeg købe det. Og tænkte på, at hvis nu testen faldt heldigt ud, kunne jeg måske få to jakker ud af det. Men … jeg fandt så noget lilla, der var ikke helt nok, og så en lille rest … rød. Og jeg er jo ikke så glad for rød, så det er tvivlsomt, om jeg ville kunne gå i den, selvom det skulle gå godt. Men altså, en test skal laves.

Selvom mønsteret kan klippes ud, har jeg tegnet det af. Jeg kan simpelthen ikke få mig til at klippe i noget, der er så besværligt at få fat i. Men jeg er så heller ikke nået længere end til at tegne det af. Jeg skal nu i gang med min alenlange liste over mønsterændringer. Jeg har ikke arbejdet med Vogue før, så jeg kender ikke deres grundform – men alt er jo et eventyr, ikke? 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha