… jeg var nok klar over, at der var mere arbejde med to børn end med et, men jeg havde alligevel ikke forudset, at man kom til at bruge så meget tid på noget, der føles som ingenting. Pelle har nu nået middagslursnægteralderen, og vi kan bruge det meste af en eftermiddag på at få de to til at sove, og hvis vi så er heldige, så vågner den første, når den anden endelig sover… Simon er i sandhed et andet barn end Pelle var. grin  Pelle gik kold ved sin flaske kl. 11 og kom ud og sov 3½ time. Hver dag. Simon kan man overhovedet ikke regne med – hvis man får ham til at sove, vågner han, når man lægger ham i barnevognen, eller også vågner han inden for en halv time. 9 ud af 9½ gang. Lige nu er han endelig faldet i søvn i slyngen og jeg sidder nu her og venter på, at han sover så tungt, at jeg tør skrælle ham af. Akja. grin

  5 Responses to “Pyh, …”

 1. Du har fået din sag for Anne – men din humor har du beholdt – skrælle ham af, herligt udtryk grin

 2. Jamen, når det er så varmt, så er det virkelig at skrælle af, når vi har været klinet op ad hinanden i så lang tid. grin

  Men ja, humor er nødvendig for overlevelse.

 3. Ja Anne, du har vist fået din sag for. Jeg synes, at det vildt spændende at høre, hvordan det går med to i stedet for en.

  Gustav har altid været et usædvanligt vågent barn, man vænner sig til det wink

 4. Frederikke: Jeg har såmænd heller ikke noget imod, at han er vågen, hvis han bare kunne underholde sig selv lidt mere. grin  Og ja, jeg har faktisk tænkt på historierne om Gustav evig-vågen et par gange.

  Jesper slog i dag op under “kolik” i “Bogen om barnet”, og bortset fra, at Simon ikke skriger men mere brokker og klynker, så passer en hel del ting på vores hverdag. Men nu tager jeg ham med til min behandler på mandag, og så kan vi tage en lille snak om det der.

  Jeg har også tænkt på, om det er en forskel på ammebørn og flaskebørn, monstro? Simon bliver kun ammet, og Pelle fik supplering fra 3 uger.

 5. Jeg ved ikke om der forskel på ammebørn og flaskebørn, måske flaskebørn er mere mætte.

  Jeg har en bog, der hedder: “Vores barn”  af Penelope Leach og hun skriver bl.a. om vågne børn. Hendes forslag er, at man laver så hjørner til sit barn i de forskellige rum.

  Således havde jeg Gustav med i sin skråstol, når jeg vaskede op, hængte tøj op og meget andet, – og ja så slyngen når jeg støvsugede og des lige.

  God idé at få ham undersøgt, men jeg synes også at Gustav passede ind på et kolik barn. Indtil jeg læste “Vores barn” og den anden bog omkring udviklingsspring “60 vidunderlige uger”.

  :o)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha