Aaah, sikke en god lørdag! Formiddagen gik med at geocache sammen med et par venner – vi nåede tre caches. Ganske vist af den slags, hvor man kører derhen og kun går ca. 500m, men det var vildt hyggeligt.

Tilbage i juli var Lars og jeg også på geocaching – vi skulle finde to caches (her og her), som skulle lede os frem til den tredje. På vej fra den anden til den tredje f

  2 Responses to “Rendyrket lørdag!”

  1. Hvad betyder “geocache”?

  2. Geocaching er fedt. grin  Geocaching er en slags skattejagt, som man dyrker med en håndholdt GPS-modtager. Der findes 1400 skatte/caches i Danmark, og der kommer hele tiden nye til. Det er fed måde at være en smule nørd på og stadig komme lidt ud i naturen – eller bar ehen og se et specielt sted. Der er både korte ture, meget lange ture, nogen, der tager flere timer og nogen, der kan tages på under en time. Ideen er så, at man enten får de endelig koordinater oplyst på forhånd, eller også skal man beregne sig frem til dem. Når man så når frem til stedet, finder man en lille kasse med lidt bytteting (man har så selv bytteting med) og en logbog, hvor man så skriver, at man har været der. Når man komme hjem, logger man så også sit besøg på cachens side på geocaching.com. Lyder det ikke spændende? grin  Der er også nogle stykker i Skanderborg – så de er også tæt på dig!

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha