Jeg kan selv så godt lide at læse andre bloggeres opsummeringer og årsopgørelser, det er faktisk næsten som at få et julebrev, så her er min egen. grin

Familie
Ja, tre blev jo til fire, da jeg fødte Simon 12. maj. Det var i øvrigt en rigtig god oplevelse, og jeg var fandme sej til at føde. grin  Pelle har efterhånden vænnet sig til at være storebror, mener vi, og han indregner helt klart Simon i familien. Han kan godt blive lidt jaloux, men det kan vi godt håndtere, så vi har ikke de store kriser. Jeg er stadig lykkeligt og godt gift, han er godt nok dejlig, ham min søde mand. grin

Bolig
2006 blev året, hvor vi købte og solgte – og endnu ikke er flyttet. Mine evige ture forbi http://www.boligsiden.dk blev pludseligt meget konkrete, da vi faldt over rækkehuset på Skovgårdsvænget. En tur i banken og en vurdering af vores eget var der ikke langt fra tanke til handling – det kunne godt lade sig gøre, og vi flytter ind om et par måneder. Det bliver så dejligt. Mange ved, at jeg er den store samler, der helst ikke smider noget ud, men jeg planlægger faktisk en større omgang – og Jesper mener ligefrem, at han glæder sig til at køre læs efter læs på lossepladsen! I hvert fald har jeg læst flere Feng Shui-bøger, og jeg er nu overbevist – og jeg skal nok blive mere overbevist om, at jeg ikke dør af at smide ting ud.

Arbejde
Nej, det er det ikke blevet til ret meget af. Jeg blev ret tidligt i graviditeten sygemeldt pga. bækkenproblemer, og nu er jeg jo på barsel. Jeg har søgt nogle jobs, men dem gav de til nogle andre. Job vil jeg gerne have, men jeg vil ikke være en mor, der kører tidligt og kommer sent hjem hver dag. Gad vide, hvordan jeg får det til at hænge sammen.

Venner
Der er bekendte, vi har fået tættere på, så de vist egentlig er venner nu, og der er venner, som vi ser sjældnere nu, men som ikke er mindre venner af den grund, alle har bare så travlt. Man skal være ude i god tid med konkrete invitationer, tror jeg. Efter i mine yngre dage at have mig lidt fattig på venner, føler jeg mig nu rig og lykkelig i den retning, og jeg har som voksen fået rigtige veninder. Det er godt nok en dejlig fornemmelse! Måtte det fortsætte for altid.

Familie
Dele af familien kunne godt bruge lidt mere held og lykke, og andre dele af den drager ud for at finde den – eller noget. Min bror Jesper drager om et par døgn afsted til Kiev i Ukraine med hele familie for at prøve at bo og arbejde der. Det er ikke fremmed for nogen af dem, i princippet, han har prøvet at arbejde i Ukraine det før og endte med at tage sin kone med hjem, men jeg synes nu alligevel at der er lidt langt derned – heldigvis er der Messenger, Skype og bedre email end for 10 år siden.

Mig-mig
Ja, jeg er jo blevet 30 – men det gjorde nu ikke spor ondt. Ah, ok, jeg fik et par vabler på fødderne, da vi holdt fest. Til gengæld kom jeg til at føle mig gammel, da det gik op for mig og resten af verden, at mine knogler er i fra starten og i særdeleshed efter to graviditeter ikke sidder helt, som de skal. Mit nytårsforsæt er helt klart at få rettet op på det!

  3 Responses to “Årsopgørelse 2006”

  1. Hej Anne
    Hvor var det hyggelig at læse din nytårsstatus. grin
    Og så bliver jeg altid så varm om hjertet af at læse, hvor kærligt du, trods hverdagens små gevordigheder, som du jo lystigt blogger om, altid omtaler mand og børn. Det var der mange der kunne lære noget af. Jeg regner med, at give lyd fra mig inden året rinder ud, men indtil da: Tak for i år Anne, og de bedste ønsker om et rigtig godt nytår til dig og din familie!

    KH. A

  2. Rigtig godt nytår smile

  3. Rigtig godt nytår og held og lykke med flytteriet grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha