Vores lille familie
2007 er året, hvor Simon er gået fra at være en lille kostforagtende hostepjevs med astmatisk bronkitis og mellemørebetændelser til en rask(ere), aktiv, temperamentsfuld og charmerende lille knægt. Han startede i vuggestue 1. april og er nu allerede en af de store på stuen, hvor han vralter glad rundt og spiser verdens største madpakke hver dag. For tiden lærer han flere nye ord hver uge, og han elsker at lege. Især er han glad for at lave mad (han arbejder vist p.t. på en opskrift på næsehornssuppe) og læse bøger.

Det blev så også det år, hvor vi fik klarlagt, hvorfor Pelle længe har været lidt anderledes. Vi har nu siden slutningen af april vidst, at han har autisme, og vi er efterhånden ret gode til at håndtere det. Han har siden 1. august gået i en almindelig børnehave (med støttetimer), hvor de ved noget om autisme, og det gør ham rigtigt godt. Han er lige nu ved at blive diagnosticeret af en børnepsykiater, der mener, at der er tre ting i spil: autisme (mellemsvær grad), ADHD (opmærksomheds-forstyrrelse) og en ukendt grad af retardering. Ikke noget, vi ikke var forberedt på. Heldigvis er der masser af håb forude – han har rykket rigtigt meget siden foråret, og vi har mange gode dage. Det kunne klart være meget værre! Vi satser på ABA-behandling til ham – det skal vi forhandle med kommunen om i det nye år. Vi mener selv, at vi er realistiske og forholder os fornuftigt til det – og at vi lader være med at tale aaaalt for meget om det, hverken vi eller andre orker det. grin Men det er stadig tungt at bære.

(Og Jesper er en sej far og en god mand!)

Bolig
Ja, endelig kunne vi jo flytte i rækkehuset med al den gode plads. Her er skønt at bo. Vi kan godt mærke, at vi er flyttet lidt længere ud mod de åbne vidder – der går én bus, og man kan virkelig mærke, når det blæser. Men alt i alt er det rigtigt godt.

Arbejde
Ja, jeg fik mig jo et arbejde i år! Jeg sidder nu i et fragtfirma og er outsourcet til en skoimportør, så jeg sidder og sælger gummi-, vinter- og jagtstøvler. Det er 25 timer om ugen og ganske passende både hvad angår familie og helbred. Ikke spor akademisk, men det skal jeg nok nå engang.

Hobby
Vi får geocachet alt for lidt, men det er bare ikke nemt at passe ind, når ungerne ikke gider det. Jeg fortænker dem ikke i det, ind og ud af bilen, dårlig middagslur og alt det der. Heldigvis er det et par gange lykkedes os at komme afsted en hel dag uden unger, og det er skønt. Det skal nok lykkes igen! Vi har købt en ny GPS, så det er endnu dejligere at være afsted. Derudover er jeg stadig rigtig glad for at sy! I vores nye kontor har jeg min symaskine stående fremme, og det gør det noget nemmere liiige at tage en time ved maskinen, når man ikke først skal stille den frem og ikke mindst ikke skal bekymre sig om at rydde alting væk igen. Topnice, altså.

Venner
Ja, venner er godt nok en skøn ting. Jeg elsker jer alle sammen! Men vi kunne godt ses lidt mere.

Familie
Ah ja, jeg er jo blevet tante igen! Min ene bror har fået lille Mikkel, som godt nok er den skønneste lille knægt. Han dufter helt, som den slags små skal – og jeg bliver ikke engang skruk af det. Vi besøgte familien i Kiev (den anden bror) i foråret, så nu ved vi også, hvordan de bor.

Helbred
Ja, jeg lovede mig selv sidste år at rette op på alle de skæve knogler. Det har jeg fandme været god til! Jeg har siden det tidlige forår været til genoptræning (styrketræning) to gange om ugen, og jeg er kun udeblevet meget få gange. Resultaterne er også ok – jeg har mindre ondt, og jeg nærmer mig en fornemmelse af så små at være i form, og folk siger, at jeg har tabt mig. Alt i alt rigtigt godt – jeg lærer nok ikke at holde af det, men jeg kan sagtens holde det ud. Man har så også fundet ud af, at jeg har hoftedysplasi og springhofte, så jeg forventer at skulle opereres engang midt i det nye år. Jeg har også været lige stresset nok dette efterår – jeg skal godt nok lære at passe lidt bedre på mig selv, for dårlig samvittighed over aaaaaalting bringer ikke noget godt med sig. Men alt godt til trods er det stadig en møg-ryg, jeg har mig. grin

Årets udfordringer
Ikke at drikke alt for meget kaffe med sukker
Ikke komme så tæt på stress igen
Ikke kun udtænke blogindlæg, men også få dem skrevet.

  2 Responses to “Årsopgørelse 2007 – også kendt som julebrevet. :-)”

  1. Det var spændende at læse, Anne, rigtig godt nytår – hvis man kan sige det så sent wink

  2. Tak, Madame! Og i lige måde – eller noget. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha